AXO Finans

Axo Finans är en relativt populär låneförmedlare på alltomsnabblån.se, som erbjuder både låneförmedling men också möjligheten till att samla smålån som krediter till ett större billigare privatlån. Lånebeloppen hos Axo Finans är från 5 000 – 500 000 kronor där återbetalningstiden är från 1  till 15 år.

Räkneexempel

Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2,95%-26%. Exempel: Annuitetslån 149 000 kr på 13 år. Nom.ränta: 5,49%. Eff. ränta: 5,76% per 2020-04-23. Totalt att betala 161 123 kr. Månadskostnad: 1 339kr. Startavgift: 495 kr. Aviavgift: fr.0 kr/mån.

Fördelar

  • Populär låneförmedlare
  • Kostnadsfri ansökan
  • Samla lån och krediter

Nackdelar

  • Ej betalningsanmärkningar

Axofinans – Populär låneförmedlare

Axofinans är en av våra mest populära låneförmedlare på AlltOmSnabblån.se och har ett väldigt stort kontaktnät eller samarbetspartners. Axofinans samarbetar med flera populära långivare och i listan nedan hittar du några av de långivare som de samarbetar med. Vanliga långivare som Axofinans kontaktar för låneförmedling är SevenDay, BlueStep bank, Frogtail, Lendify med flera då detta bara ’r ett axplock av vilka långivare de använder sig av.

Axofinans är en av de vanligaste / populäraste låneförmedlarna vi har på AlltOmSnabblån.se och ligger ungefär i samma popularitet som Lendo. Detta kan ha med att göra med att många låneförfrågningar faktiskt blir godkända så länge villkoren uppfylls.

Populariteten kommer också från den schysta supporten som finns att kontakta och de flesta kunder är väldigt nöjda med bemötandet från kundservicen. Nästan alla ärenden går snabbt och smidigt igenom en väldigt enkel process när det är dags att ansöka om lån.

Är man ute efter att få till en riktigt bra deal med sitt lån så är Axofinans en perfekt låneförmedlare att kontakta. Lite negativt är att de inte har öppet på helgen överhuvudtaget, men då detta inte är en långivare för SMS-lån så drar det inte ner betyget.

Axofinans ringer upp dig om så önskas

Axofinans har lagt in funktionen att de ringer upp dig i stället för att du ringer dem, då du riskerar att hamna i kö. För att undvika någon kötid så matar du bara in ditt telefonnummer på deras hemsida så ringer de upp så fort som de kan.

 

Alternativa lån, flera typer av lån – eller?

Efter en snabb titt på hemsidan så kan man fort tro att man kan ansöka om billån samt några andra typer av lån. Men i själva verket så är alla låneformer samma låneform. Vi kan tycka det är lite vilseledande då t.ex. billån är lån där man sätter bilen som säkerhet för att få lägre ränta. Men hos Axofinans är det precis tvärtom och då är det helt enkelt ett vanligt privatlån utan säkerhet.

Vi förstår att Axofinans vill ha informationen på sin hemsida för att hitta nya kunder, men det känns lite otydligt med vad som är vad egentligen.

Copyright © 2017, AlltOmSnabblån.se.