Brixo

Brixo är en relativt ny långivare inom snabblån som erbjuder lån från 5 000 – 30 000 kr med långa löptider från 12 till 36 månader. Perfekt för den som behöver länge avbetalningstid på sitt snabblån. Räntan för lån hos Brixo är relativt låg jämfört med många andra i branschen med tanke på den långa löptiden.

Fördelar

 • Relativt låg årsränta
 • Bra lånebelopp
 • Långa löptider
 • Direkt utbetalning samma dag

Nackdelar

 • Uppläggningsavgift på 400 kr

Villkor

Villkoren hos Brixo är rakt på sak och där finns inga konstigheter samt att all låneinformation finns tydligt på deras hemsida. 

 • Tar UC
 • Kan acceptera betalningsanmärkning
 • Måste ha en årsinkomst på minst 200 000 kronor.
 • Folkbokförd i Sverige och måste även ha BankID
 • Åldersgräns 18 år

Legitimering kommer sker via BankID.

Utbetalningstider

Direkt utbetalning

Direkt utbetalning sker så länge låneansökan blir inskickad innan klockan 12:00 och att den hinner bli godkänd. Ansök inte 11:50 om du vill vara säker på att lånet ska betalas ut samma dag. Ansök alltid i god tid.

Kommer låneansökan in efter 12:00 så kommer lånet betalas ut nästkommande vardag.

Kundtjänst

Telefon: 08-500 850 47

 • Vardagar 09:00 – 17:00
 • Lördagar stängt
 • Söndagar stängt

Brixo AB
Box 599
114 11 Stockholm
Organisationsnummer: 556978-9273

 

Brixo – Låg årsränta jämfört med andra snabblån

Brixo är en relativt ny långivare inom snabblån och erbjuder lånebeloppen 5000 till 30000 kronor. Löptiden på lånen går att välja från 12 till 36 månader vilket är en relativt lång låneperiod för snabblån. Med så långa löptider på snabblån så skulle man enkelt kunna tro att räntan kommer bli skyhög under ett år.

Faktum är att årsräntan hos Brixo är relativt låg för att vara ett snabblån och årsräntan hamnar någonstans kring 29,95 – 34,95 % beroende på lånebelopp samt löptid. En ganska så låg årsränta om vi tittar på andra i branschen som erbjuder snabblån.

Det är tydligt vart Brixo vill satsa samt vilka kunder de vill nå ut till och vi tror längre löptider på snabblån är något som har behövts länge. Det är helt enkelt inte alla svenskar som har marginalerna att betala av ett lån på bara några månader och med denna låga räntan så blir Brixo ett hett alternativ. Nu finns det andra långivare som erbjuder längre löptider som Brixo, men det är också oftast till en betydligt högre årsränta.

 

Vårt omdöme

Vi gillar när det dyker upp nya långivare i branschen och framförallt när det kommer in nytt blod i form av idéer. Det är tydligt att Brixo vill erbjuda snabblån med längre löptider jämfört med traditionella snabblån, fast till en lägre årsränta.

Brixo är förövrigt en relativt populär långivare med goda kundrecensioner på diverse omdömeshemsidor och vi är övertygade om att Brixo finns här för att stanna.

Även om Brixo erbjuder 12 månaders löptid som minimum på sina lån så betyder det inte att du måste vänta med att betala av lånet om du har möjlighet att betala av snabbare. Du kan alltid välja att betala av ett vanligt lån i en snabbare takt än vad som har avtalats. Detta skulle betyda att dessa snabblån blir ganska billigare om du väljer att betala av hela lånet på 3-4 månader.

Vi gillar också att Brixo erbjuder direkt utbetalning samma dag om låneansökan kommer in innan klockan 12:00. Vår rekommendation är att du skickar in låneansökan så tidigt som möjligt och vänta inte till sista minuten om du förväntar dig en direkt utbetalning samma dag.

Copyright © 2017, AlltOmSnabblån.se.