Cash2you

Cash2you erbjuder lån med lite längre löptid jämfört med andra långivare i snabblånebranschen. Räntan är relativt låg och Cash2you skyltar tydligt med hur mycket lånet kommer kosta per månad med en snygg tabell på förstasidan.

Fördelar

 • Populär långivare
 • Godkänner betalningsanmärkningar
 • Långa löptider för de som gillar det
 • Tydlig information på hemsidan

Nackdelar

 • Kreditupplysning genom UC

Villkor

Cash2you har bra lånevillkor och passar väldigt bra till personer som gillar längre löptider på lånen. Det blir oftast dyrare i längden men det är också enklare att betala av ett mindre belopp per månad.

 • Tillåter inte betalningsanmärkningar
 • Åldersgräns 20 år
 • Folkbokförd i Sverige.

Legitimering görs med BankID.

Utbetalningstider

Utbetalningstider

Utbetalningen kommer ske inom 1 arbetsdag från att snabblånet har blivit godkänt.

Kundtjänst

Telefon: 08-440 33 00

 • Vardagar 09:30-26:00
 • Lördagar stängt
 • Söndagar stängt

Cash2you
Box 7335
103 90 Stockholm
Organisationsnummer: 556365-1206

 

Cash2you – Populär långivare inom snabblån

Cash2you är en relativt populär långivare inom snabblån och något som verkligen sticker ut hos denna långivaren är de långa löptiderna på lånen. Många anser att det är dåligt för att totalkostnaden ökar desto längre löptid det är och det är helt korrekt. Men du kan också välja att betala av lånet fortare eller till och med betala av hela lånet om du så önskar.

Det finns tillfällen då privatekonomin kan vara kärv ett par månader eller man tar sitt lån inför sommaren för att kunna renovera och då vill man inte betala av några större summor på lånet under sommaren. Då det alltid tillkommer oväntade kostnader som utflykter med mera. Varför inte då ta en längre löptid på lånet och så betalar man av hela eller delar av lånet vid ett tillfälle på året då man har bättre ekonomi.

Det är ju ingen som säger att man måste vänta ut hela löptiden på lånet och gör man det så kan totalkostnaden blir ganska så dyr. Speciellt om du binder lånet till 5 år.

Men att kunna välja så lång löptid på sitt snabblån tycker vi är väldigt bra och målet med dessa lån måste alltid vara att betala av det så snabbt som möjligt. Men det gäller ju alla lån med längre löptider, även vanliga privatlån.

På sätt och vis så är Cash2you snabblån väldigt likt vanliga privatlån på grund av den långa löptiden, men räntan är så klart högre.

 

Fast ränta på 29,17% hos Cash2you

Cash2you har valt att använda en fast ränta för alla sina kunder och med alla avgifter så blir den effektiva räntan bara 33,4% vilket är väldigt lågt. Denna räntan kan så klart ändras i framtiden av flera skäl, men just nu är detta en väldigt överkomlig ränta för att vara ett snabblån.

I dagsläget tar inte Cash2you ut några avgifter som uppläggningskostnad eller aviavgifter och det enda du betalar är en årsränta på 29,17%. Detta gör att hela kostnaden (räntan bara) är helt avdragsgill på deklaration d.v.s. 30% upp till 100 000 i räntekostnader.

Låneexempel

Lånebelopp: 15 000 kronor
Återbetalningsperiod: 24 månader
Årsränta: 29,17%
Avgifter: 0 kronor
Effektiv ränta: 33,4%

Månadskostnad: 832 kronor om du väljer att betala av hela lånet under 24 månader. Vi rekommenderar att du skjuter till pengar de månader du har bättre ekonomi.
Totalkostnad: 19 975 kronor om lånet betalas av på 24 månader

 

Vårat omdöme av Cash2you

Vårat omdöme av Cash2you är att detta är en mycket bra långivare som erbjuder alternativ som de flesta andra långivare inom snabblån inte kan erbjuda. Detta gör också att Cash2you är lite unika i snabblånebranschen och det är alltid lika kul att se när det finns andra typer av låneupplägg i branschen.

Cash2you låneform räknas som snabblån / SMS-lån som det ibland kallas, men det liknar privatlån på många sätt med det långa löptiderna. Lånebeloppen 3000 – 25 000 kronor täcker också upp det tomrum som vanliga storbanker inte erbjuder privatlån inom. Detta gör att Cash2you lånelösning blir extra attraktivt för många personer, plus att de tillåter om man har någon betalningsanmärkning.

I våran värld så är Cash2you en riktigt bra långivare för mikrolån / smålån och de har gjort lånet extra enkelt genom att sätta en fast ränta för alla kunder i stället för individuell ränta för varje låneansökning. Detta gör att lånetjänsten känns betydligt enklare att få en bra överblick över och det är inga konstigheter längre.

Hos andra långivare kan räntan variera från 7%-40% ränta beroende på ens kreditvärdighet och längden på lånets löptid. Att då kunna få en låg ränta som 7% är extremt svårt att få och det är nästan ingen som får den räntan.

Positiva saker med Cash2you

 • Billigt snabblån med bra lånebelopp på 3 000 – 25 000 kronor.
 • Långa löptider som i och för sig höjer totalkostnaden för lånet. Men det går också att betala av delar eller hela lånet när man vill. Då blir snabblånet helt plötsligt billigt.
 • Cash2you gör en individuell inkomstprövning så där finns inga krav på att man måste ha en fast anställning eller liknande. Krav på inkomst finns dock.

Copyright © 2017, AlltOmSnabblån.se.