Consector

Consector är en klassisk låneförmedlare som hittar den bästa räntan till ditt lån från 10 000 – 500 000 kronor. Consector samarbetar idag med över 20 stycken olika banker och kreditinstitut. Deras målsättning är så klart att minska räntekostnader för ditt privatlån.

Fördelar

 • Väldigt bra kontorsöppettider
 • Erbjuder bra räntor
 • Tillåter betalningsanmärkningar
 • Bra kundsupport

Nackdelar

 • Kundtjänst stängt lördag men öppet söndagar

Villkor

Lånevillkoren hos Consector

 • Åldersgränsen är 18 år.
 • Har du betalningsanmärkning så måste du vara mellan 20 – 60 år.
 • Folkbokförd i Sverige och skriven i Sverige sedan 1 år tillbaka.
 • Skuldfri från kronofogden de senaste 6 månaderna.
 • Deklarerad inkomst på minst 110 000 kronor om året.

Kundtjänst

Telefon: 0770-221 222

 • Vardagar 09:00 – 21:00
 • Lördagar stängt
 • Söndagar 16:00 – 20:00

Consector AB
Kungsgatan 33
111 56 Stockholm

 

Consector – En klassisk låneförmedlare som förhandlar ner räntan

Consector går under målsättningen att minska räntekostnaderna för privatpersoner och detta sker genom att Consector har ett brett samarbete med många långivare på marknaden. Idag skriver Consector att de samarbetar med över 20 långivare eller kreditinstitut på den svenska marknaden så som t.ex. SevenDay, Nordnet, Marginalen Bank, Collector Bank med flera.

Låneförmedlingstjänsten som Consector erbjuder sina kunder är helt gratis oavsett om det är ett helt nytt lån eller om det är för att samla befintliga lån. I stället för att Consector tar betalt av kunden så tar Consector i stället ut en liten avgift från banken som beviljar lånet och det ska inte påverka den räntenivå som du blir erbjuden.

Consector är lite som en marknadsföringskanal för bankerna och som all annan marknadsföring så kostar det en summa som de tar ut från långivaren. Något som inte påverkar kostnaden för lånet du tar genom Consector.

 

Så här ser de olika stegen ut när du gör din ansökan hos Consector

 1. Du gör en låneansökan genom att välja lånebelopp, lånetyp, låneperiod och sedan skickar in ansökan.
 2. Sedan kontaktar Consector alla sina samarbetspartners (Alla 20 stycken eller fler). Under de närmsta 24 timmarna kommer de flesta långivare att komma med erbjudanden som registreras på Consectors medlemsportal.
 3. Efter det så kommer du får tillgång till Consectors medlemsportal där du kommer kunna se alla dina erbjudanden och så klart få möjligheten till att välja vilket lån du vill gå vidare med.
 4. Efter det så sköter Consector kontakten med långivaren och du behöver bara skriva på ett papper så är allt klart.
 5. Pengarna betalas ut så snabbt som möjligt, men oftast tar det mellan 2 – 5 dagar innan pengarna är utbetalda.

 

Vårt omdöme av Consector

Vi tycker Consector är en bra låneförmedlare som erbjuder bra räntor till sina privatkunder. Vi gillar också att de erbjuder olika låneformer så som t.ex. privatlån, bolån och kreditkort. Vi på Allt om Snabblån har också planer på att införa en tjänst som jämför de olika kreditkorten på marknaden vid ett senare tillfälle.

Ett stort plus är att tjänsten är kostnadsfri och de i stället tar ut sin avgift från långivaren som väljs vid ett privatlån. Det är helt enkelt bättre att kostnaden tas ut på andra hållet för alla parter, framförallt för personen som gör sin ansökan.

Även lånevillkoren ser väldigt bra ut och vi tycker inte att de kräver för mycket, även en låg lägsta årsinkomst på 120 000 kronor. Detta gör att låneförmedlingen passar fler personer, även personer som inte har så bra inkomst. De tillåter till och med personer med betalningsanmärkningar, men då ställs det lite högre krav på låntagaren. Vilket kanske inte är så konstigt.

Ett annat stort plus är kontorsöppettiderna som är väldigt generösa och det enda negativa är egentligen att de endast har öppet på Söndagen och inte lördagen.

Copyright © 2017, AlltOmSnabblån.se.