Direkt utbetalning Danske Bank

Tyvärr tillhör inte Danske Bank en av de mer populära långivarna för direkt utbetalningar och faktum är att det endast finns ett par stycken långivare som erbjuder direkt utbetalning till Danske Bank.

Vill du kunna låna redan samma dag under vardagar så måste du vara ute i god tid och om du vill ta ett helglån så finns där tyvärr inga alternativet för nuläget (Hösten 2017).

Listan nedan visar alla långivare som erbjuder snabblån med direkt utbetalning till Danske Bank. Denna lista uppdateras automatiskt allt eftersom vi hittar långivare som erbjuder direkt utbetalning till Danske Bank d.v.s. den är direkt kopplad till våran söktjänst för snabblån här på Allt om Snabblån.

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

BeloppUtbetalningstider
Visa fler snabblån

 

Finns där möjlighet till att låna redan samma dag till Danske Bank, trots att där inte finns så många långivare?

Direkt utbetalning är bara en sak som underlättar överföringen mellan bankkonton och även om man gärna väljer en långivare med direkt utbetalning till ens bank så finns där ändå sätt för att kunna låna samma dag.

Med direkt utbetalning så innebär det att en banköverföring kan göras när som helst på dygnet, men att den ändå överförs direkt på sekunden. För att det ska fungera så måste långivare och låntagare använda exakt samma bank. Ett perfekt sätt för att kringgå de bryttider som bankerna använder när de överför pengar i mellan varandra.

Om du fortfarande vill kunna ta ett snabblån / SMS-lån redan samma dag så behöver du välja en långivare som betalar ut snabbt och göra din låneansökan så snabbt som möjligt på dygnet. Ju tidigare du är ute på morgonen desto snabbare kommer utbetalningen göras då de flesta bryttider finns under morgonen och förmiddagen.

 

Så här gör du för att låna redan samma dag med långivare som inte har direkt utbetalning till Danske Bank

För att öka chansen att du ska få ditt snabblån redan idag så behöver du följa några enkla knep som vi listar nedan och följer du dessa knep så finns där väldigt stor chans att lånet betalas ut redan idag.

  • Välj en annan långivare med direkt utbetalning – Titta efter andra långivare som erbjuder direkt utbetalningar till andra banker som t.ex. Nordea, Handelsbanken eller SEB. Dessa långivare jobbar redan med att försöka betala ut snabblån relativt snabbt och därför är det extra bra om du väljer en långivare som redan erbjuder detta. Din chans till utbetalning idag ökar markant om du väljer en sådan långivare.
  • Vilken tid är det på dygnet, är klockan 11:00 – 12:00? – Då börjar det faktiskt bli bråttom då de flesta långivare har bryttider kring 13:00 och om du skickar in din låneansökan efter klockan 12:00 så är chansen stor att utbetalningen kommer göras nästkommande vardag. Är klockan däremot 08:00 ungefär så skicka in låneansökan direkt så finns där väldigt bra chanser till att snabblånet betalas ut på eftermiddagen samma dag.
Är det helgdag? – Då är det tyvärr inte möjligt att få sitt snabblån utbetalt samma dag så länge du inte hittar en långivare som erbjuder direkt utbetalning på helger. Långivaren måste även ha kontorsöppettider på helgen för att du ska kunna ta ett snabblån.

 

Kontorsöppettiderna är extra viktigt vid direkt utbetalningar till Danske Bank och andra banker

Många låntagare går i tron att långivare betalar ut lån trots att där inte finns någon personal på plats när låneansökan kommer in. Men så är inte fallet och med alla vi har pratat med så måste där alltid finnas personal som gör utbetalningarna.

Vi vet att det har gått rykten om att mindre lånebelopp betalas ut utanför kontorsöppettiderna, men det är inget som vi har kunnat säkerställa.

Det är alltså extra viktigt att kolla kontorsöppettiderna när man ska skicka in sin låneansökan och det är oftast en väldigt bra idé att skicka in den i god tid innan kontoret stänger. Det du inte vill göra är att skicka in ansökan precis innan personalen går för dagen, för då finns så klart risken att du inte kommer få ditt lån utbetalt samma dag.

Är det en fredag så är risken stor att kommer få vänta tills på måndag innan du ser pengarna.

När du gör din låneansökan på nätet så får man oftast ett preliminärt svar direkt på skärmen och oftast stämmer dessa, men då har inte någon personal hunnit titta på ansökan än. Så beskedet kommer direkt på skärmen medans där alltid måste finnas en personal som går igenom låneansökan manuellt innan de betalar ut lånet.

Copyright © 2017, AlltOmSnabblån.se.