Direkt utbetalning Nordea

Nordea är kanske den vanligaste banken som de flesta långivare med direkt utbetalning samarbetar med och anledningen till detta känner vi inte riktigt till. Kanske har det med att Nordea erbjuder ett bättre avtal / samarbete med långivare inom snabblån.

Om du själv använder Nordea som bank och du har ditt vanliga bankkonto hos Nordea så är det oftast inget problem med att hitta långivare med direkt utbetalning under vardagar men också helger.

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

 

Checklista över saker du bör kolla innan du väljer en långivare

  • I listan ovan hittar du alla långivare som erbjuder direkt utbetalning till Nordea.
  • Håll koll på vilken dag det är i veckan, är det en vardag? eller kanske en helgdag?
  • Ha noga koll på kontorsöppettiderna i listan ovan då långivare endast betalar ut snabblån under dessa öppettider. Är det en speciell helgdag som t.ex. jul eller påsk så är det möjligt att de har andra öppettider än de som listas här på hemsidan.

 

Så här fungerar det med direkt utbetalning till Nordea

För den som verkligen är ute efter ett akut lån med snabb utbetalning så är det extra viktigt att välja en långivare som erbjuder direkt utbetalning till samma bank som du själv använder. Detta då överföringen av lånet sker omedelebart efter att låneansökan har blivit godkänd.

Om du någon gång har fört över pengar till någon i din umgängeskrets som använder samma bank som du själv så har du kanske märkt att överföringen gjordes direkt. Det är precis detta fenomen som man är ute efter när man lånar med direkt utbetalning.

Om långivaren använder en annan bank än vad du har så kommer överföringen ske någon gång under de bryttider som bankerna använder. Då är risken att överföringen görs först nästkommande vardag beroende på vad klockan är när överföringen görs på dygnet.

 

Direkt utbetalning till Nordea under kvällar

Nu är det ganska ovanligt att långivare betalar ut under kvällar, men det finns långivare som i alla fall betalar ut till någon gång 21:00 till 22:00. Detta då nästan alla långivare endast gör direkt överföringar under kontorstider eller under deras överföringstider på dygnet.


Direkt utbetalning till Nordea på helger

Det finns ändå relativt många långivare som gör direkt utbetalning till Nordea även under helgen. Det är dock mindre alternativ om det är en Söndag. Men under Lördagen så finns där ett par långivare som erbjuder direkt utbetalning fram till eftermiddagen i alla och ju senare på lördagen desto sämre blir alternativen.

 

Kontorsöppettiderna är viktiga för att direkt utbetalning ska fungera

Något som tyvärr många missar är att att kolla upp kontorsöppettiderna hos de olika långivarna innan man gör sin låneansökan. Det går nämligen inte att komma efter att kontoret har stängt och försöka få till ett lån med snabb utbetalning redan samma dag.

Alla låneansökningar måste komma in under kontorsöppettiderna / överföringstiderna som de olika långivarna har . Det är också därför som vi har sammanställt överföringstider för att du enkelt ska kunna se i jämförelsen för att kunna få igenom ett snabblån redan idag.

Vårt viktigaste tips är att göra låneansökan i god tid innan kontoret stänger så att de hinner med att kolla över låneansökan innan de går för dagen. Ju tidigare desto bättre är det. Kommer du 10 minuter innan kontoret stänger så kan du tyvärr inte förvänta dig att snabblånet betalas ut samma dag som du gör ansökan, så var ute i god tid.

Är det speciella helgdagar så är det stor risk att öppettiderna inte stämmer då många långivare har andra öppettider under t.ex. julen eller påsken. Då är det extra viktigt att kolla kontorsöppettiderna på deras hemsidor för att säkerställa deras kontorsöppettider.

 

De flesta långivare som erbjuder direkt utbetalning använder sig av Nordea

Vi har ingen insyn hur samarbetet ser ut mellan storbankerna och de olika långivarna inom snabblån. Det enda vi kan ser är att de långivare som erbjuder direkt utbetalning oftast har samarbete med Nordea och ibland vissa andra storbanker.

Så klart hade vi önskat att alla långivare inom snabblån / SMS-lån hade ett bredare samarbete med alla storbanker i Sverige, men det ser inte ut att hända den närmsta tiden. Därför har vi fokuserat på att sammanställa alla långivare och alla samarbeten med direkt utbetalning.

Så om du själv använder Nordea så kan du känna dig lyckligt lottad då du får de flesta direkt utbetalnings alternativen.

Copyright © 2017, AlltOmSnabblån.se.