Direkt utbetalning SEB

Tyvärr så tillhör inte SEB en av de mer populära bankerna för direkt utbetalning, men det finns möjlighet om man verkligen behöver komma över ett snabblån omgående. Även helger finns där möjlighet om det är lördag, men på söndagar är det nästan omöjligt.

Varför det inte finns så många långivare som erbjuder direkt utbetalning till SEB vet vi inte riktigt och vi hade så klart önskat att där fanns fler alternativ. Men efter mycket letande och noggranna undersökningar så har vi lyckats hitta ett par stycken långivare.

Denna lista uppdateras automatiskt när vi får reda på att där har tillkommit ytterligare långivare i framtiden som erbjuder direkt utbetalning till SEB.

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

BeloppUtbetalningstider
Visa fler Snabblån

 

Detta ska du tänka på för att utbetalning samma dag ska fungera med SEB

SEB har tyvärr inte så många långivare att välja mellan när det kommer till direkt utbetalning och för att förstå hur det hela hänger ihop så har vi gjort en kort checklista.

Med direkt utbetalning så överförs pengarna direkt från ett konto till ett annat, helt oberoende på vilken tid det är på dygnet. Vanligtvis så är där bryttider under morgon och eftermiddag då pengarna överförs mellan bankerna, men inom samma bank så görs utbetalningen av snabblånet direkt.

  • För att direkt utbetalning ska fungera så måste du välja en långivare som erbjuder t.ex. SEB som i det här fallet. Då kommer utbetalningen ske redan samma dag som låneansökan skickas in.
  • För att utbetalningen ska göras direkt samma dag så måste du skicka in din låneansökan under kontorstid. Då alla långivare endast betalar ut snabblånet efter att en personal har tittat på låneansökan manuellt. När du gör din låneansökan på nätet så får du nästan alltid ett preliminärt svar direkt på skärmen, men för att lånet ska betalas ut så måste en personal titta på ansökan först. Håll därför extra koll på de kontorstider / utbetalningstider vi har angett på hemsidan för annars kommer lånet betalas ut nästa gång det finns personal på plats.
  • Tänk på att göra låneansökan i god tid. Kom inte 15 minuter innan kontoret stänger och sedan förvänta att lånet kommer betalas ut samma dag. Ju tidigare du är ute desto större chans är där att utbetalningen görs direkt till ditt SEB-konto eller under dagen. Det bästa är att göra låneansökan direkt när kontoret öppnar för att maximera chansen för smidig transaktion.
  • Kolla igenom de lånevillkor som finns på deras hemsida innan du gör din ansökan, så att du garanterat uppfyller de lånevillkor som finns på tjänsten.

 

Direkt utbetalning till SEB under Lördag och Söndag – Helglån

Även om SEB inte är den mest populära banken bland långivarna inom snabblån / SMS-lån så finns där ändå goda möjligheter till ett lån på helgen. Även kallat helglån ibland.

Om det är lån på lördagen så finns där flera väldigt bra långivare att välja mellan. Medans på söndagen är det nästan omöjligt och medans denna artikeln skrivs så finns där tyvärr inga långivare som erbjuder direkt utbetalningar på söndagar.

Det bästa hade så klart varit om långivare hade kunnat erbjuda Swish utbetalningar, men det kommer nog dröja ett tag innan det finns möjlighet till det.

 

Direkt utbetalning under kvällar

Överlag så finns där inte speciellt många långivare som erbjuder direkt utbetalningar under kvällen efter 18:00. Egentligen finns där bara en handfull långivare som erbjuder direkt utbetalning fram till 21:00 som är det senaste vi har kunnat hitta.

När det gäller direkt utbetalning kvällar till SEB så är det fram till 18:00 endast och man bör gärna skicka in sin låneansökan i god tid också. Att komma in med sin låneansökan 17:45 är alltså inte en bra idé, så försök vara ute i god tid för att undvika problem.

 

SEB – Populär bank men få långivare som erbjuder direkt utbetalning

Det kan tyckas lite märkligt att det inte finns så många långivare som erbjuder direkt utbetalning till SEB, trots att de har över 4 000 000 privatkunder. Varför det är just så kan vi tyvärr inte svara på, men vi skulle gissa på att avtalen är för krångliga eller för dyra för långivarna.

Vi ser samma problem med Swedbank som kanske är en av Sveriges mest populära bank och där är det exakt samma problem. Stor bank men fåtal långivare som erbjuder direkt utbetalning.

Copyright © 2017, AlltOmSnabblån.se.