Direkt utbetalning Swedbank

Att hitta långivare som erbjuder direkt utbetalning till Swedbank är oftast inte ett problem då Swedbank är en av Sveriges mest populära storbanker. Många av de långivare som erbjuder så kallad direkt utbetalning har Swedbank som utbetalningsalternativ och oftast har långivaren stöd för flera banker.

Nedan hittar du en full lista över vilka långivare som erbjuder direkt utbetalning till Swedbank, samt deras kontorsöppettider.

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

 

Direkt utbetalning till Swedbank

Låna pengar samma dag med direkt utbetalning till ditt Swedbank bankkonto

Direkt utbetalning blir allt mer efterfrågat hos våra besökare och vi ser en tydlig ökning när vi tittar i vår besökarstatistik. Direkt utbetalning är nästan ett måste för att ett snabblån / SMS-lån ska anses som snabbt och smidigt. Men det finns ändå tricks för att kunna låna pengar redan samma dag, men då gäller det att vara ute i god tid för att det ska fungera.

Direkt utbetalning till ditt Swedbank-konto

Om du vill låna pengar redan idag så kan måste du hitta en långivare med som har stöd för direkt utbetalning till Swedbank och göra en låneansökan i god tid innan kontoret stänger. Det är alltså oerhört viktigt att du gör din låneansökan under kontorsöppettiderna då de flesta långivare endast betalar ut sina lån under kontorstid. I de flesta fall så går det bra att göra sin låneansökan 20 – 30 minuter innan kontoret stänger.

Försök också att vara ute i god tid med ansökan, kom helst inte 15 minuter innan kontoret stänger.

En bra idé är att planera i förväg genom att stiga upp i tid på morgonen och är det helg så är det ännu viktigare att kolla på långivare i god tid då de flesta stänger väldigt tidigt under helgerna. Ju längre du väntar på helgen desto färre alternativ kommer du få välja mellan och om du är ute efter det lägsta priser så börja i tid.

 

Direkt överföringar fungerar med rätt bank hos både långivare och låntagare

Vi jobbar ständigt med att förbättra vårt system så det ska bli enklare att hitta rätt långivare för direkt utbetalningar. För den som verkligen behöver ett snabbt lån så är det extra viktigt att välja rätt långivare med rätt bank som t.ex. Swedbank. Men även så att långivarens kontorsöppettider är aktuella då långivaren endast betalar ut under kontorsöppettiderna.

Om du hittar något fel med vår data kring direkt utbetalning till Swedbank eller långivaren kontorsöppettider så skulle vi uppskatta att ni kontaktar oss via vårt kontaktformulär här på Allt om Snabblån.

 

Har du inte Swedbank? – Du kan fortfarande låna pengar samma dag

Har du inte Swedbank? Då kan du fortfarande få ett lån redan samma dag och det enda du behöver göra för att låna idag är skicka in din låneansökan i god tid. Helst på morgonen så tidigt som möjligt då det är flera bryttider under dagen där bankerna överför pengarna från en bank till en annan.

Detta alternativ fungerar endast under helgfria vardagar och låneansökan måste komma in under kontorsöppettiderna.

Så här ser bryttiderna ut hos de flesta storbanker i Sverige:

  • En vardag före 06:00 – Utbetalningen görs till låntagaren 09:30
  • En vardag före 09:00 – Utbetalningen görs 12:30
  • En vardag före 11:00 – Utbetalningen görs 15:05
  • En vardag före 13:35 – Utbetalningen görs 17:20
  • Allt efter 13:45 kommer överföras nästkommande vardag.

 

Men hur fungerar egentligen direkt utbetalning till Swedbank?

Vårt typiska banksystem idag är så förlegat att bankerna använder så kallade bryttider för att göra överföringar mellan två olika banker. Det finns fyra bryttider på dygnet där alla överföringar görs under morgonen och dagen. Tyvärr bygger dagens banksystem på ett gammalt system som inte riktigt har hängt med dagens utveckling, men förhoppningsvis blir det bättre i framtiden.

Så hur kommer man runt detta problem hos Swedbank?

Det är egentligen ganska enkelt och ganska fiffigt på samma gång. Om du någon gång har gjort en överföring till någon annan person inom samma bank så har du kanske märkt att pengarna har överförts direkt till den andra personen.

Det finns nämligen inga bryttider för överföringar inom samma bank och alla överföringar som görs inom samma bank görs direkt utan fördröjning. Så det långivaren har gjort är att de har ingått i ett samarbete med Swedbank eller flera storbanker så att de kan göra direkt överföringar inom samma bank till sina låntagare.

 

Copyright © 2017, AlltOmSnabblån.se.