Direkto

Direkto är en annan populär låneförmedlare i branschen och har funnits på marknaden sedan 2012. Direkto erbjuder låneförmedling på belopp mellan 10 000 – 500 000 kronor med en löptid på 1 – 15 år.

Fördelar

 • Bra information kring räntor
 • Helt kostnadsfritt ansökan
 • Snabbt svar inom 24 timmar
 • Tillåter betalningsanmärkning

Nackdelar

 • Kundsupport ej öppet helger

Villkor

Direkto har väldigt bra lånevillkor och tillåter faktiskt betalningsanmärkningar om de är äldre än 6 månader. Du ska dock vara fri från kronofogden de senaste 6 månaderna.

 • Åldersgränsen är 20 år.
 • Folkbokförd i Sverige.
 • Deklarerad inkomst på minst 100 000 kronor om året.
 • Anställning, fast, prov, extra, timanställd eller liknande. D.v.s. regelbunden inkomst.
 • Förtidspensionärer / pensionärer får ej vara över 79 år.

Legitimering görs med BankID.

Kundtjänst

Telefon: 020-252626

 • Vardagar 09:00 – 18:00
 • Lördagar stängt
 • Söndagar stängt

Direkto drivs av Direkto, RR & Qvist AB
Tomtebogatan 48
113 38 Stockholm

 

Direkto – kostnadsfri jämförelsetjänst

Direkto är en populär låneförmedlare på nätet som varje dag levererar prispressade privatlån till sina kunder. Låneförmedlingen är helt gratis och Drekto tar inte ut någon avgift från låntagaren utan tar ut sin ersättning från långivaren som väljs.

Direkto som låneförmedlare har ett väldigt brett samarbete med flera stora långivare och banker i Sverige. Du som kund som letar efter det billigaste privatlånet på marknaden kan varmt räkna med att få flera bra erbjudanden från flera banker på marknaden.

För att kunna jämföra privatlån mellan banker så är det alltid bäst att gå via en låneförmedlare för att undvika för många kreditupplysningar hos UC. Direkto som låneförmedlare gör att du kanske får 10-20 låneförslag med bara en kreditupplysning och då Direkto har nära samarbeten med bankerna så finns det bra möjligheter till väldigt låg ränta.

 

En låneförmedlare som accepterar betalningsanmärkningar

Det är inte jättevanligt att låneförmedlare tillåter personer med betalningsanmärkningar och även om Direkto trots allt tillåter betalningsanmärkningar så finns där ändå vissa krav.

Första regeln för att kunna ansöka om ett privatlån trots en aktiv betalningsanmärkning är att den är äldre än 6 månader.

Du måste också ha en regelbunden inkomst från något jobb eller liknande på 12 000 kronor i månaden. Helst skulle de vilja se en månadslån upp emot 15 000 kronor.

Det högsta beloppet du kan låna när du har en anmärkning är 200 000 kronor, men det förutsätter att ens privatekonomi är bra.

 

Svar direkt på låneansökan

När du gör en ansökan till Direkto så tar det inte mer än några minuter innan du har fått dina första erbjudanden. Erbjudanden fortsätter att komma in under 24 timmar och efter 24 timmar så ska du ha fått alla låneerbjudanden som går att få.

Hur många erbjudanden du får varierar något, men du kan förvänta dig att du får en hel del erbjudanden från flera bra långivare / banker.

De första svaren kommer komma från populära långivare på nätet och sedan lite senare kommer resten av låneförslagen från större banker. Det är oftast storbankerna som tar extra lång tid att ge svar, men det är också de som oftast ger sämst låneförslag.

 

Samla alla dina småkrediter med Direkto

Direkto erbjuder möjligheten till att ta ett stort lån för att betala av många smålån eller krediter. Är man verkligen intresserad av att bli skuldfri så är denna typ av lånetyp det absolut bästa sättet för att bli skuldfri.

Direkto hjälper dig igenom hela ärendet genom att försöka bunta ihop så du blir av med alla smålån och krediter. Ett stort privatlån är alltid bättre än många krediter och även räntan kommer bli betydligt lägre vid ett samlingslån.

Har du frågor kring denna tjänst som Direkto erbjuder så kontakta dem via deras hemsida. Direkto har väldigt trevlig kundtjänst som gärna hjälper dig med alla steg / moment.

Copyright © 2017, AlltOmSnabblån.se.