Expresskredit

Expresskredit erbjuder flexibla snabblån från 500 – 12 000 kr med en löptid på 30 – 90 dagar beroende på lånebelopp. Där finns även möjlighet till att förlänga lånen om betalningssvårigheter skulle dyka upp.

Fördelar

 • Tillåter betalningsanmärkningar
 • Ingen UC
 • Enkel lånetjänst

Nackdelar

 • Supporten kunde varit bättre

Villkor

Lånevillkoren hos Expresskredit

 • Accepterar betalningsanmärkning
 • Åldersgränsen är 18 år
 • Folkbokförd i Sverige med svenskt personnummer.
 • Möjlighet till att förlänga lån.

Legitimering görs med BankID, Underskrift, Skickad ID-handling.

Utbetalningstider

Utbetalningstider

Expresskredit erbjuder direkt utbetalning till följande banker i listan nedan och för andra banker så betalas lånet ut samma dag om ansökan kommer in innan klockan 13:00 och blir godkänd. Annars är det nästkommande vardag.

 • Nordea
 • Handelsbanken

Kundtjänst

Telefon: 018 71 00 03

 • Vardagar 08:00 – 18:00
 • Lördagar Stängt
 • Söndagar Stängt

SMS Pengar Norden AB
BOX 1306
75143 UPPSALA
Organisationsnummer: 556221-6902

 

Expresskredit erbjuder en enkel och tydlig lånetjänst

Expresskredit kanske erbjuder en av marknadens enklaste lånetjänster och som kan klassas som väldigt flexibel i både lånebelopp men också möjlighet till att förlänga lån. Det är inte jättevanligt att långivare inom snabblån erbjuder möjligheten till att förlänga sina lån om betalningssvårigheter skulle dyka upp för låntagaren.

Expresskredit erbjuder möjligheten till att förlänga ett lån där man själv kan välja hur länge man vill skjuta på nästa inbetalningen genom att skjuta på datumet 8, 15 eller 30 dagar.

Även om Expresskredit erbjuder bra flexibla snabblån så är Expresskredit inte direkt någon populär långivare och det är på grund av den hårda konkurrens som finns på den svenska snabblånemarknaden. Vi ser att många långivare aldrig får riktigt synas då det är så hård konkurrens och det är lätt för vissa långivare att hamnar i skuggan lite.

Bara för att Expresskredit inte är en så populär långivare så innebär det inte att Expresskredit är en dålig långivare. Faktum är att Expresskredit erbjuder en väldigt konkurrenskraftig lånetjänst med flera väldigt bra finesser samt flexibla lånebelopp / löptider som många andra långivare inte erbjuder.

Att Expresskredit erbjuder direkt utbetalning till Handelsbanken samt Nordea ser vi som ett stort plus och det är också något som gör Expresskredit extra bra. Att de även tar emot personer med betalningsanmärkningar är också ett stort plus även om kraven på inkomst ökar med antalet betalningsanmärkningar. Vilket är fullt förståeligt.

 

Vårt omdöme av Expresskredit

Expresskredit är faktiskt en relativt bra långivare som erbjuder en bra och tydlig lånetjänst / hemsida som de flesta kan förstå direkt när de anländer på hemsidan. All information som man behöver ta del av för att låna finns att hitta direkt på hemsidan och det är väldigt enkelt att hitta all den informationen som kan vara viktig.

Med direkt utbetalning till Handelsbanken samt Nordea och att Expresskredit accepterar betalningsanmärkningar gör att Expresskredit kan konkurrera med andra långivare i branschen. Rent prismässigt har Expresskredit ganska svårt att konkurrera med och räntan på deras lån bör ses som ganska höga jämfört med många andra i branschen. Priset är dock inte det viktigaste för den typiska låntagaren och i stället efterfrågas enkla samt tydliga lånetjänster.

Expresskredit har annars fått väldigt höga poäng på andra hemsidor som listar kundrecensioner och på TrustPilot så har Expresskredit fått in hela 307 (2017) kundrecensioner där kunder har satt betyget 9.2 av 10. Vilket är ganska högt jämfört med andra i branschen.

Vi kan varmt rekommendera Expresskredit om man kan acceptera det högre priset för ett snabblån.

Copyright © 2017, AlltOmSnabblån.se.