Frogtail

Frogtail har egentligen funnits väldigt länge i den Svenska lånebranschen och det är för att Frogtail ingår i samma koncern som Monetti. Frogtail erbjuder snabblån / smslån till privatpersoner på belopp mellan 1 000 – 40 000 kronor med personlig årsränta från 9,9% – 39% .

Fördelar

 • Erfaren långivare för smslån
 • Godkänner betalningsanmärkningar
 • Väldigt bra öppettider
 • Ansökning utan UC

Nackdelar

 • Lite otydlig information på hemsidan
 • Kreditupplysning genom UC

Villkor

Villkoren hos Frogtail är inget speciellt jämfört med många långivare, men något som utmärker Frogtail extra är att de accepterar lånebelopp på 50 000 kronor. Detta är definitivt inte något vanligt i snabblånebranschen.

 • Tillåter inte betalningsanmärkningar
 • Åldersgräns 18 år
 • Folkbokförd i Sverige.
 • Regelbunden taxerad inkomst

Legitimering görs med BankID eller SMS.

Utbetalningstider

Utbetalningstider

Är låneansökan inskickad innan 13:00 så kommer pengarna finnas på bankkontot samma dag. Efter 13:00 så är det nästa bankdag som gäller, är det på en fredag så är det nästkommande måndag som pengarna kommer in på kontot.

Har du Nordea och ansöker om lån innan 10:30 så kommer pengarna finnas på kontot nästan direkt efter att lånet har blivit beviljat.

Kundtjänst

Telefon: 0770-99 20 00

 • Vardagar 08:00-20:00
 • Lördagar 10:00-17:00
 • Söndagar 10:00-17:00

Folkefinans AS Norge Filial
Medborgarplatsen 3
Söderhallarna plan 10
Stockholm
Organisationsnummer: 516404-7044

 

Frogtail en del av en större koncern

Om du har hört talas om Monetti så har du redan hört talas om företaget bakom Frogtail. Företaget bakom Folkefinans AS Norge Filial är en av Sveriges största kreditbolag och driver ett flertalet tjänster inom finans i Sverige.

Idag går det att ta ett snabblån utan någon säkerhet upp till 40 000 kronor hos Frogtail och med alla lån hos Frogtail så kommer de sätta en egen personlig ränta på snabblånet.

Frogtail är en relativt populär långivare av flera anledningar. Framförallt har de en hög beviljandegrad på sina lån, men också för att de accepterar personer som har en betalningsanmärkning.

De har nämligen inga problem med att ge någon en andra chans till att låna och det finns bra chanser till att få ett relativt billigt smslån med låg ränta.

 

Personlig ränta hos Frogtail

Räntan är som sagt helt personlig och vi på alltomsnabblån.se känner inte till riktigt hur räntan bestäms förutom att det bestäms efter vad kreditupplysningen visar.

Det enda vi kan berätta är att din personliga ränta kommer hamna någonstans mellan 9,9% och 39%. För att få en låg ränta som 9,9% så krävs det att man har väldigt god kreditvärdighet och även återbetalningstiden spelar roll här.

 

Beviljandegrad hos Frogtail

Frogtail är kända för att bevilja de flesta snabblån och en anledning till varför många personer söker sig till Frogtail är för att de accepterar betalningsanmärkningar. Så klart krävs det att man uppfyller alla de villkor som Frogtail har även om de accepterar betalningsanmärkningar.

Även om man har en god inkomst så går det att få en betalningsanmärkning och har man en gång fått en anmärkning så krymper utbudet av långivare automatiskt.

En betalningsanmärkning är många gånger ganska oskyldigt och så länge man har en ordnad ekonomi så finns det väldigt stor chans att Frogtail beviljar lånet.

 

Reklamfilm

Copyright © 2017, AlltOmSnabblån.se.