Kreditkontot

Kreditkontot erbjuder snabblån i form av ett kontokredit där du själv överför den kredit du vill använda och kostnaden för denna krediten ligger relativt lågt jämfört med andra långivare. Väldigt smidig lånetjänst som har förstått fördelarna med kontokredit. Lånebeloppen är 3000 – 20 000 kronor med 2 till 6 månaders amorteringstid.

Fördelar

 • Bra priser på lånen
 • Kontokredit – Smidigt på flera sätt
 • Utan UC

Nackdelar

 • Tillåter inte betalningsanmärkningar
 • Hemsidan hade behövt ett lyft

Villkor

Kreditkontot har också väldigt enkla lånevillkor och det finns inte direkt några frågetecken kring villkoren överhuvudtaget.

 • Tillåter inte betalningsanmärkningar
 • Åldersgränsen är 18 år
 • Kreditupplysning utan UC. använder Biznode
 • Regelbunden inkomst, minst 120 000 kronor per år

Legitimering görs med BankID, underskrift.

Utbetalningstider

Utbetalningstider

De nämner inget om direkt utbetalning så du kan förvänta dig att det i alla fall tar 1-2 bankdagar för att få krediten utbetald till ditt bankkonto.

Kundtjänst

Telefon: 014 0271 474

 • Vardagar 10:00-12:00
 • Lördagar stängt
 • Söndagar stängt

Kreditkontot – Grandvik AB
Långgatan 20
541 28 Skövde
Organisationsnummer: 556837-5124

 

Kreditkontot – Den perfekta kontokredit?

Kreditkontot har mycket att erbjuda sina blivande och nuvarande kunder och vi på Allt om Snabblån är speciellt intresserade av just kontokredit då vi tycker det är en mycket bättre variant än vanligt traditionellt SMS-lån.

Att kontokredit är ett bättre alternativ än vanligt traditionellt SMS-lån är kanske att ta i för mycket, men faktum är att kontokredit har stora fördelar jämfört med SMS-lån. Krediten är nämligen gratis att ansöka om och det är även hos denna långivare. Sedan kan du själv välja kreditbelopp du vill låna från ditt kreditkonto när du ska göra överföringen. Detta betyder att du bara lånar så mycket som du behöver till ditt ändamål.

Priset för att låna genom kontokredit är också lägre jämfört med SMS-lån och därför kan just kontokredit hos Kreditkontot vara ett väldigt attraktivt alternativ i stället för SMS-lån.

Avbetalningsperioden hos Kreditkontot kan ses som både positivt och negativt. Avbetalningsperioden hos Kreditkontot är lång och man måste amortera av minst 1% av lånet varje månad, men aldrig mindre än 49 kr.

Vem som helst förstår att om man bara betalar av 49 kr i månaden med ett lån på 3000 kr så kommer lånet i slutändan bli väldigt dyrt. Men se det i stället som en fördel att du har möjligheten till att endast betala 49 kr en månad när du har mycket utgifter. Månader då det finns många utgifter är December, Januari och sommarmånaderna.

Sen finns det alltid möjlighet till att förtidslösa hela lånet när man vill utan några kostnader, precis som alla andra snabblån. Så är man säker på att man inte kommer kunna amortera så mycket på två månader så kan man alltid betala minimum beloppet för att sedan börja betala av lånet efter dessa månader.

 

Är detta den bästa kontokrediten? – Omdöme

Kreditkontot är definitivt inte något dåligt alternativ jämfört med andra kontokrediter och faktum är att de erbjuder lån till relativt låga kostnader.  Vi gillar också att det finns möjlighet till att betala låga månadsavgifter så som minst 1% av hela lånebeloppet.

Detta ger en chansen att andas ut någon månad om det skulle behövas och det kan finnas flera anledningar till varför man skulle vilja amortera så lite som möjligt någon månad. Det vanligaste är att det har dykt upp en oförutsedd utgift någon månad som gör att man inte riktigt har råd med att betala full amortering just den månaden.

Det fina med snabblån / SMS-lån / kontokredit rent generellt är att de alltid går att förtidslösa när man vill utan några som helst kostnader. Så bara för du har valt att binda lånet på 6 månader så betyder det inte att du måste betala av lånet på 6 månader. Du kan själv välja att betala av hela eller delar av lånet direkt och när du vill, utan kostnad.

Kreditkontots hemsida skulle behövt sig en ordentlig genomgång och med en ny design. Man skulle kunna tro att hemsidan var gjord någon gång under tidigt 2000-tal. Det är till och med så att man får intrycket att det är en oseriös hemsida, men så är inte fallet.

Copyright © 2017, AlltOmSnabblån.se.