Låna 11000 kr

Vad är bättre – Låna 11000 kr med privatlån eller snabblån?

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Det är en jättesvår fråga och allt kommer egentligen ner till vilka förutsättningar man har. Vanligt privatlån är det billigare alternativet många gånger, men det ställer också högre krav på låntagaren samt att utbetalningen av de där 11000 kr kan ta mellan 5-8 bankdagar.

Vår rekommendation är att ta ett privatlån om det är möjligt och har man en normal inkomst med inga betalningsanmärkningar så går det oftast väldigt enkelt att låna 11000 kr utan några större problem.

Jämför alla privatlån

Behöver du däremot lånet snabbt så är ett snabblån / SMS-lån helt klart det bästa alternativet och faktum är att många långivare kan betala ut lånebeloppet redan samma dag. Till och med inom en timme vid vissa tillfällen.

Våran rekommendation är att låna 11000 kr med ett snabblån om du behöver pengarna snabbt eller om du vill undvika UC och om det möjligtvis har råkat få en betalningsanmärkning.

 

För många kreditupplysningar, men vill ändå försöka ta lån?

Vet du att du har fått för många kreditupplysningar den senaste tiden så kan du ganska snabbt räkna bort vanliga privatlån. Även långivare inom snabblån kan vara lite tjuriga när det gäller för många kreditupplysningar.

Har du fått många kreditupplysningar hos UC endast så påverkar det inte din förmåga att ta lån hos långivare inom snabblån / SMS-lån. Detta är för att för att de flesta långivarna inte använder UC överhuvudtaget och i stället använder de mindre kända företag som Biznode eller liknande.

Så även om du tar dragit på dig för många kreditupplysningar så finns där hopp och det bästa eller mesta säkra är att ansöka om lån hos en långivare med snabblån.

 

Låna 11000 kr trots befintliga betalningsanmärkningar

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Även om det finns aktiva betalningsanmärkningar så går det att få ett lån beviljat och mycket kan hänga på om det är nya eller gamla registreringar. Många långivare inom SMS-lån vill inte acceptera nya betalningsanmärkningar och ser gärna att de är äldre än sex månader i alla fall.

Tittar vi på vanligt privatlån så är det väldigt svårt att få lån med betalningsanmärkning och nästan alla långivare eller banker erbjuder inte lån till dessa personer. Det finns dock låneförmedlare som tar emot personer med betalningsanmärkningar men de är få

Störst chans att få låna 11000 kr med betalningsanmärkningar är att ta snabblån och det är också det snabbaste alternativet då de flesta långivare betalar ut redan samma dag eller nästkommande bankdag.

 

Snabblåna 11000:- med direkt utbetalning

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

För den som verkligen behöver får ut pengarna så snabbt som möjligt så går det att ansöka om lån hos långivare som erbjuder snabblån med direkt utbetalning. Det är till och med så att vissa långivare erbjuder utbetalning på kvällar och helger så länge ansökan kommer in under kontorstiderna.

Det finns dock lite saker som måste uppfyllas för att lånet ska kunna betalas ut snabbt. Om du vill låna 11000 kr och sedan få det utbetalt på en helg måste du uppfylla dessa krav.

  • Du måste välja en långivare som erbjuder direkt utbetalningar. Du hittar alla dessa långivare i vår jämförelsetjänst där du kan filtrera på direkt utbetalningar.
  • Sedan måste du välja en långivare som erbjuder utbetalningar till samma bank som du själv använder. Om du någon gång har fört över pengar till någon annan som har samma bank som dig själv så har du kanske märkt att överföringen går igenom direkt. Detta är samma fenomen som du är ute efter för att det ska fungera med direkt utbetalning. Välj därför en långivare som använder samma bank som dig själv. Det vanligaste är att en långivare har stöd för flera svenska storbanker.
  • Skicka in din låneansökan så fort som möjligt och vänta inte för länge. Det är bättre att låneansökan kommer in så tidigt som möjligt när du vill låna 11000 kr då kontorspersonalen vill kolla över lånet innan de betalar ut pengarna. Det går inte att komma precis innan kontoret stänger och hoppas på att lånet ska betalas ut samma dag.

 

Våra tips när du lånar

  • Ta inte onödigt stora lån. Låna endast så mycket pengar som du verkligen behöver och stanna där. Även om det är väldigt lockande att låna lite extra till något annat så ska pengarna betalas tillbaka någon gång.
  • Välj inte en för kort amorteringsperiod när du t.ex. lånar 11000 kr eller dylikt. Det är lätt hänt att man får betalningsproblem om det är för stor summa pengar som ska upp varje månad. Då är det mycket bättre att låna under en längre period så man kan styra amorteringen bättre. Det går nämligen att förtidslösa lån utan några avgifter så om ens privatekonomi visar sig vara bättre än beräknat så kan man alltid betala av lånet snabbare än avtalat.

Copyright © 2017, AlltOmSnabblån.se.