Låna 14000 kr

Att låna 14000 kr idag är inget konstigt och även om du vill låna genom ett snabblån / SMSlån så finns där gott om möjligheter för att få lånet beviljat. Vilken typ av låneform du är ute efter t.ex. snabblån eller privatlån kommer påverkar slutkostnaden för lånet.

Ett privatlån på 14000 kr är ganska ovanligt då lånebeloppet ändå anses som litet, men det finns dock gott om långivare som erbjuder dessa lånebelopp även inom privatlån. Förr var det betydligt ovanligare med dessa mindre lånebelopp och det var nästan inga banker som ville låna ut småsummor som detta.

Idag finns det betydligt fler kreditinstitut och banker att välja mellan för att kunna få till ett bra privatlån med en låg ränta. I våran jämförelsetjänst för privatlån kan du hitta alla långivare i Sverige som erbjuder privatlån, men också alla låneförmedlare som kan vara ett bra komplement för att hitta det bästa priset.

Jämför privatlån

 

Snabblån – Låna 14 000 kr utan UC

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Börjar man ställa särskilda krav så som lån utan UC så finns där gott om långivare inom snabblånebranschen som erbjuder lån med detta. Tyvärr finns det inga långivare inom privatlån som undviker UC på något sätt, så det enda sättet för att undvika UC ( Upplysningscentralen ) helt är genom snabblån / SMS-lån.

Nu är 14 000 kr ganska mycket pengar att låna genom ett snabblån, men faktum är att det finns bra långivare inom snabblån som kan erbjuda lån med relativt låg ränta. Även till dessa lånebelopp.

Det finns många anledningar till varför man vill undvika UC och vi kommer inte i denna artikeln förklara alla anledningar utan vi hänvisar till vår artikel om Utan UC. Det finns i alla fall gott om långivare inom snabblån som erbjuder lån utan UC och det finns nästan ingen i branschen som använder UC, förutom till högre lånebelopp.

 

Låna 14 000 kr trots en betalningsanmärkning

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Det är aldrig kul att få en betalningsanmärkning registrerad i registret och det dröjer hela två år innan den försvinner. Under dessa två år så kan det vara väldigt problematiskt att få lån eller teckna abonnemang eller dylikt.

Men även om man har fått en betalningsanmärkning så finns där gott om långivare som erbjuder lån trots detta. Det viktigaste här är att man har en fungerande privatekonomi som går runt varje månad d.v.s. du ska kunna betala alla dina utgifter utan några större problem.

För att du ska kunna lån 14000 kr trots betalningsanmärkning så behöver du ha en fungerande ekonomi förövrigt och detta kommer de flesta långivare titta på när låneansökan skickas in. Vem som helst kan egentligen få en betalningsanmärkning och det krävs inte mycket för att en sådan ska bli registrerad.

Detta vet långivarna så de väljer att kolla på den övriga privatekonomin d.v.s. hushållets utgifter och inkomster. Ser detta bra ut så finns det egentligen ingen anledning till att inte låna ut pengar.

 

Direkt utbetalning – Helger och kvällar

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Det finns faktiskt en del långivare inom snabblån som har direkt utbetalning och i vissa fall kan de även betala ut helger samt kvällar. Vill du låna 14000 kronor en helg så finns där chans på att kunna låna. Det är dock inget som är jättevanligt och du kan hitta de långivare som erbjuder direkt utbetalningar i våran jämförelsetjänst.

Där finns en hel del långivare som betalar ut samma dag som låneansökan kommer in och vanligtvis får man svar på förfrågan direkt på skärmen. Medans lånet betalas ut vid ett senare tillfälle, men kommer ansökan in tidigt på dagen så är chansen att lånet betalas ut redan samma dag.

För de långivare som inte har stöd för direkt utbetalning så brukar det dröja ungefär en bankdag innan pengarna finns på kontot.

När det gäller direkt utbetalningen på helgen eller kvällen så finns där lite krav på både låntagaren och långivaren för att det ska fungera. För det första så måste långivaren stödja så kallade direkt utbetalningar och låneansökan måste komma in under kontorsöppettiderna.

Sen gäller det att man använder samma bank som långivaren gör för att överföringen ska kunna överföras på en helg eller kväll. I de flesta fallen så stödjer långivaren flera banker så som Handelsbanken, SEB, Swedbank, Nordea och Danske Bank. Men för att vara på den säkra sidan så måste man kolla upp detta innan man skickar in sin låneansökan.

Copyright © 2017, AlltOmSnabblån.se.