Låna 18000 kr

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

BeloppRänta
Se fler SMS-lån

Om du vill låna 18000 kr idag så finns där ett par olika alternativ eller olika låneformer att välja mellan och vi hjälper dig med att bestämma vilken typ av lån som passar dig bäst. Vi alla har olika förutsättningar för att låna pengar och för de flesta så är det inget problem med att ta ett vanligt privatlån medans andra vill ha ett snabbt lån.

Många personer vill ta ett snabbt lån då något oförväntat har dykt upp och de vill gärna ha lånet utbetalt redan samma dag på grund av detta. Andra personer föredrar de billigare alternativet d.v.s ett privatlån, men då måste man också vara beredd på att vänta upp till en vecka för att få pengarna utbetalda.

Nu kanske 18000 kr låter som mycket pengar när det gäller snabblån och det är det också. Du vill definitivt inte vänta med att betala av ett sådant lån snabbt och även om du väljer sex månaders avbetalningsperiod så kan du alltid förtidslösa när som helst.

 

Privatlån är det billigare alternativet – men långsammare utbetalning

Det finns egentligen inget lån som kan slå ett vanligt privatlån förutom kanske lån där något sätts som säkerhet t.ex. billån eller bolån. Räntan på privatlån är betydligt lägre än t.ex. snabblån och där är egentligen inget snabblån som kan matcha räntan på ett vanligt privatlån, men sen är också snabblån gjorda för att vara tillfälliga.

Ett privatlån på 18000 kr är ett ganska litet privatlån men det går utan några som helst problem att hitta långivare även för dessa lägre lånebelopp. Vilken ränta du kommer få är så klart omöjligt att säga, men du kan räkna med en relativt låg ränta då styrräntan är på minus (2017).

Hitta alla privatlån

 

Snabblåna 18000 kr utan UC

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

De flesta snabblån idag är utan UC inblandning, men det görs ändå en kreditupplysning fast genom att annat företag för att undvika onödiga registreringar i Sveriges största kreditupplysningregister. Alla långivare måste göra kreditupplysningar när en låneansökan kommer in men det är dock inget krav på att använda just UC (Upplysningscentralen) som de flesta storbanker använder dagligen.

Det finns flera anledningar till varför man vill undvika UC och långivare inom snabblån är medvetna om detta. Nästan alla långivare inom snabblån använder helt enkelt andra register för att undvika UC för sina kunder. Detta är alltså något som kunderna har efterfrågat och långivarna har förståelse varför man gärna vill undvika UC.

Läs mer om lån utan UC

 

Lån med direkt utbetalning för snabbare överföring

Det finns något som vi kallar för direkt utbetalning eller överföring vilket är ett funktion som möjliggör snabb utbetalning när långivaren har godkänt ett lån. Om du någon gång har överfört pengar till någon som har samma bank du själv så har du kanske märkt att pengarna överförs direkt då det är inom samma bank.

Det är precis detta fenomenet de flesta låntagare är ute efter när de försöker ta ett snabblån för annars är chansen stor att lånet först betalas ut nästkommande vardag. Ansöker du tidigt på morgonen d.v.s. innan 13:00 så är chansen stor att lånet betalas ut någon gång på eftermiddagen i stället för nästkommande vardag.

För att direkt utbetalning ska fungera så måste långivaren använda samma bank som låntagaren och även ha stöd för direkt utbetalningar. D.v.s. deras tjänst inriktar sig på att betala ut lånen så fort som möjligt.

För att öka chansen att utbetalningen av lånet ska betalas ut snabbt så använder sig långivarna ofta sig av flera storbanker och många många har långivaren stöd för 2-4 storbanker för direkt utbetalning.

 

Låna 18000 kr trots betalningsanmärkning?

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

De flesta tror det är helt kört att kunna få till ett lån om man har fått en betalningsanmärkning men så är det inte. Inte ens på privatlån är det helt kört om man går via en låneförmedlare som i vissa fall tar emot personer med betalningsanmärkningar.

Tittar vi på långivare inom snabblån / SMS-lån så finns det flera långivare som accepterar betalningsanmärkningar och vissa fall så tillåter de flera stycken. Du kan dock förvänta dig att de lägger en extra koll på kreditupplysningen om de ser att där finns anmärkningar.

Copyright © 2017, AlltOmSnabblån.se.