LoanButler

LoanButler är en låneförmedlingstjänst som använder Freedom Finance egna systemet för att jämföra lån. Du kan ansöka om ett lån från 5 000 – 500 000 kr med en löptid på 1 – 15 år. Hos LoanButler kommer du kunna jämföra räntan hos över 20 olika banker och kreditinstitut.

Fördelar

  • Bra lånevillkor
  • Helt kostnadsfri ansökan
  • Snabbt svar

Nackdelar

  • Lite okänd aktör

Villkor

Lånevillkoren hos LoanButler

  • Åldersgränsen är 18 år.
  • Deklarerad inkomst på minst 100 000 kronor om året.
  • Inga skulder hos Kronofogden.

Legitimering görs med BankID.

Kundtjänst

Telefon: 020-252626

  • Vardagar Okänt
  • Lördagar Okänt
  • Söndagar Okänt

LoanButler.se – Firstborn IVS
Adelgatan 21
21122 Malmö

Org nr. 559064-1477

 

LoanButler – En av många bra låneförmedlare

LoanButler är en låneförmedlare som jämför räntor hos över 20 olika banker och långivare. Från vad vi har kunnat läsa oss till så använder LoanButler Freedom Finance låneförmedlingstjänst som är en mycket kompetent jämförelsetjänst för privatlån.

Det dyker upp nya lånetjänster hela tiden och LoanButler är en relativt ny aktör på marknaden, men som har fått goda kundrecensioner på diverse omdömeshemsidor. Det är bra att det dyker upp nya tjänster hela tiden då det visar på att marknaden är sund och det skapar konkurrens, vilket i sin tur drar ner priserna för kunden.

Fokuset för LoanButler är att erbjuda en låneförmedlingstjänst med kunden i fokus d.v.s. låta alla banker samt långivare tävla om dig som kund. När du skickar in din låneansökan till LoanButler så kommer du snabbt få svar på din ansökan för att sedan kunna jämföra upp emot 20 olika banker och långivare.

I systemet / medlemssidan kommer du enkelt kunna hitta alla de erbjudanden som banker samt långivare har skickat in så du kan hitta den bästa / lägsta räntan. Väl där kan du välja om du vill gå vidare med en bank / långivare för att slutföra lånet eller så avvaktar du. Hur du än gör så kostar inte låneförmedlingstjänsten något.

 

Varför använda en låneförmedlare?

Med en låneförmedlare så blir det endast en kreditupplysning, vilket är det enda sättet för att kunna jämföra räntor på privatlån överhuvudtaget. Du kan helt enkelt inte gå från bank till bank och se vilken individuell ränta du kommer få. För vid varje tillfälle så kommer det tas en kreditupplysning och det kan skada din kreditvärdighet allvarligt under en lång tid framöver.

Långivare samt banker är inte speciellt glada med kunder som har många kreditupplysningar då det ringer i alla varningsklockor. Så för att jämföra privatlån överhuvudtaget så måste man gå igenom en låneförmedlare.

Läs mer om låneförmedlare

 

Vårt omdöme av LoanButler

Överlag så tycker vi att LoanButler erbjuder en väldigt imponerande låneförmedling och från vad vi har kunnat läsa oss till så är de flesta kunder väldigt nöjda. LoanButler är fortfarande en ny aktör på marknaden, men från vad vi har sett och hört så ser det väldigt positivt ut.

LoanButler hemsida är enligt oss väldigt bra på alla områden, den är både tydligt och funktionell. Där finns helt enkelt inga frågetecken kring tjänsten förutom kontorsöppettiderna som verkar saknas på hemsidan?.

Som namnet kanske utmärker så erbjuder LoanButler riktigt god kundservice via både e-post och telefon.

Vi ger som sagt tummen upp för LoanButler.

Copyright © 2017, AlltOmSnabblån.se.