Nya snabblån

Aktuella snabblån och långivare

Vi på alltomsnabblån.se jobbar ständigt med att underhålla våran snabblån-jämförelsetjänst och detta genom att ständigt uppdatera räntor och avgifter så att lånejämförelsetjänsten alltid har så korrekt data som möjligt.

Detta är ingen självklarhet utan det är ganska mycket jobb att utföra dagligen för att kunna hålla så bra standard som möjligt på tjänsten, men också för att kunna upprätthålla en bra oberoende jämförelsetjänst.

 

Varför vi gillar nya snabblån

I våran jämförelsetjänst så vill vi så klart kunna ha alla nya snabblån och i denna branschen så dyker det upp nya långivare nästan varje månad. Detta är så klart väldigt positivt för alla låntagare då det innebär högre konkurrens för alla långivare, vilket leder till lägre priser. Men det ställer också högre krav på oss på alltomsnabblån.se att kunna lägga till alla nya snabblån omgående.

Nya långivare har alltid generösa erbjudanden

För låntagare är det bara positivt med så många nya snabblån som möjligt, då de flesta måste köra väldigt generösa erbjudanden för att ens kunna komma in på marknaden.

Det flesta nya långivare erbjuder snabblån / smslån utan någon som helst ränta eller avgifter för att kunna slå sig in i branschen. I och med dessa erbjudanden så söker sig låntagare till nya snabblån då äldre tjänster har problem med att kunna matcha dessa erbjudanden.

Även om inte äldre långivare kan erbjuda så billiga snabblån så kommer det i slutändan att tvinga ner priserna / räntorna för de äldre snabblånen. Konkurrensen på snabblånemarknaden är definitivt hög just nu och även om det är riktigt tufft nu för nya långivare så ser vi ändå en stadig ökning med nya snabblån / långivare.

 

Nya långivare – försämrar monopolet hos storbankerna

Storbankerna i Sverige har väldigt länge haft ett monopol på att kunna låna ut pengar i Sverige och det är inte så längesen man var tvungen att gå till sin lokala bank för att ta ett liten lån. Där fanns helt enkelt inga andra alternativ på marknaden och därigenom fick bankerna sitt monopol.

Just nu är precis allt på väg att förändras och redan sedan 2006-2007 då snabblånen / smslånet kom så har vi fått se väldigt stora förändringar. Även kryptovalutorna har börjat utmana bankerna och nu måste storbankerna jobba hårt för att ens kunna konkurrera bland de mindre lånen.

Ju fler nya snabblån vi ser på marknaden, desto större blir konkurrensen och med den höga konkurrensen så kommer avgifter / räntorna att pressas ytterligare. Något som bara är positivt för låntagaren.

 

Inte alla nya snabblån som kommer med i lånejämförelsen

Det finns flera anledningar till varför inte alla nya snabblån / långivare kommer med i våran lånejämförelse och det är på grund av att vi har särskilda grundkrav vi vill ställa på tjänsten.

Detta är för att säkerställa så att jämförelsetjänsten inte visar nya långivare som inte uppfyller grundläggande krav och för att våra besökare ska kunna söka endast bland bra / säkra långivare.

För oss är det viktigt att en ny långivare har tydliga men också rimliga villkor och som inte har några dolda avgifter som är lätta att missa. Vi tittar även på avbetalningstiden på snabblånen då vi inte vill lista långivare som har för korta avbetalningsperioder av flera anledningar.

Vanligtvis så följer alla nya snabblån dessa kriterier, vilket gör att 98% av nya snabblån / långivare kommer med i jämförelsetjänsten så fort vi får nys om att de finns.

Vissa jämförelsetjänster filtrerar bort nya långivare som bara erbjuder mindre lån eller som saknar vissa belopp, men det är inget vi gör. Detta är för att vi tror att de olika beloppen tillför en viktig variation och ett snabblån kanske passar en person, medans det kanske inte passar någon annan.

Så länge långivaren är seriös med bra tydliga villkor och inte håller på med något konstigt så är de välkomna i våran lånejämförelsetjänst.

 

Fördelarna med nya långivare

Att där kommer nya snabblån vart eller varannan månad är ett tydligt tecken på att branschen har en sund konkurrens som är bra för oss låntagare. Här kommer en lista på några fördelar med nya långivare och varför du ska försöka välja en långivare som är ny.

  • Nya snabblån / långivare har alltid någon form av erbjudande till sina nya kunder. Det kan vara allt från att snabblånet är helt räntefritt till att alla nya lån under 3 000 kronor är helt räntefria och avgiftsfria. Detta är för att det krävs något unikt för att kunna locka till sig kunderna då dessa företag saknar någon kundhistorik d.v.s. där finns inga omdömen eller liknande.
  • Nya långivare är framförallt förstavalet för någon som har varit flitig med att ta lån hos de flesta andra långivare då nya långivare kanske accepterar lån utan UC eller möjligheten till snabblån trots betalningsanmärkningar.
  • Det kan också vara betydligt enklare att få sin låneansökan godkänd hos den nya långivaren då de många gånger är extra hjälpsamma så att de kan få en nöjd kund. Detta innebär att långivaren kanske får ett positivt omdöme på någon omdömeshemsida eller att låntagaren berättar vidare till vänner eller dylikt. Som en ny långivare på marknaden är dessa positiva omdömen kopiöst viktiga för att ens ha en chans att kunna konkurrera på marknaden. Skulle det komma in negativa omdömen från början så är risken stor att deras satsning i lånebranschen misslyckas.

 

 

 

 

Copyright © 2017, AlltOmSnabblån.se.