Onea

Onea har en av snabblånemarknadens mest prisvärda snabblån och även en av marknadens mest flexibla lånebelopp. Lånebeloppen är från 500 till 30 000 kronor och du välja ett exakt belopp som t.ex. 12 854 kr om så önskas. Löptiden är 3 – 24 månader beroende på lånebelopp.

Fördelar

 • Låga kostnader
 • Flexibla lånebelopp
 • Accepterar betalningsanmärkningar
 • Helgutbetalning
 • Utan UC

Nackdelar

 • Inga

Villkor

Lånevillkoren för Onea

 • Accepterar betalningsanmärkning
 • Åldersgränsen är 20 år
 • Svensk medborgare
 • Eget bankkonto i Sverige

Legitimering görs med BankID.

Utbetalningstider

Utbetalningstider

Onea gör direkt utbetalning till personer som har Nordea och detta även på helger.

Om du har en annan bank så betalas lånet ut någon gång inom en bankdag.

Kundtjänst

Telefon: 08-121 111 01

 • Vardagar 08:00 – 21:00
 • Lördagar 10:00 – 18:00
 • Söndagar 10:00 – 18:00

4finance AB
Isafjordsgatan 30 A
164 40 Kista
Organisationsnummer: 556790-4189

 

Onea – En kompetent långivare som erbjuder flexibla lånebelopp

Onea är en väldigt populär långivare av flera anledningar och den största anledningen till varför Onea har lyckats bli så populär är på grund av den enkla men flexibla lånetjänst de erbjuder. Onea erbjuder t.ex. fritt val av lånebelopp så länge det inte understiger 500 kr eller överstiger 30 000 kronor.

Så om du är intresserad av att ta ett snabblån på 7 899 kr för att köpa en särskild sak så kan du låna det exakta lånebeloppet för att undvika att låna onödigt mycket pengar. Det har nämligen visat sig att många personer som vill låna till något oftast lånar för mycket och när de lånar för mycket så går resterande pengar oftast på något helt onödigt. Det man gärna glömmer bort är att alla pengarna ska betalas tillbaka, plus räntan så klart.

Priset på lånen hos Onea har tyvärr stigit något den senaste tiden, men deras lägre lånebelopp med kortare löptider är fortfarande väldigt prisvärda. Faktum är att de är en av branschens lägsta om vi endast tittar på SMS-lån / snabblån.

Tittar vi på Oneas lite större lånebelopp och längre löptider så är de faktiskt dyra och det finns gott om andra långivare som t.ex. Klicklån som erbjuder betydligt billigare lånepriser.

 

Vårt omdöme av Onea

Enligt oss så har Onea en av marknadens bästa lånetjänster och även om de inte är billigast i alla lägen så erbjuder de en lånetjänst som få långivare kan matcha. Den är både enkel och flexibel samt att där inte finns några konstigheter kring tjänsten. All information finns att hytta väldigt tydligt på hemsidan och inget kan missas.

Vi gillar starkt möjligheten att fritt kunna välja ett önskat lånebelopp då vi tror att många endast kommer låna det specifika lånebeloppet till sitt ändamål. Detta gör att många inte behöver ta ett onödigt stort lån där delar av lånet blir liggandes och för många är det svårt att motstå frestelsen att handla upp resten av lånet på något helt onödigt. Vi tror att detta är ett vinnande koncept som fler långivare borde ta efter.

Onea erbjöd betydligt mer prisvärda lån för inte så längesen men har tyvärr höjt sina lånekostnader. Deras lägre lånebelopp samt korta löptider är fortfarande väldigt prisvärda jämfört med andra i branschen, men deras högre lånebelopp och längre löptider är relativt dyra. Det är till och med så att deras systerlångivare Vivus är billigare på vissa lån även om det är samma ägare bakom d.v.s. 4finance AB.

Trots de prishöjningar som Onea har undergått så kan vi varmt rekommendera Onea alla dagar i veckan.

Copyright © 2017, AlltOmSnabblån.se.