SMSlån Direkt

Det finns tillfällen då det är bra med snabba pengar och SMS-lån gör det extra enkelt, men undvik att impulslåna!

SMSlån med direkt utbetalning

Att kunna få ett smslån beviljat och få ut pengarna samma dag är för många relativt viktigt. Det är också av den anledningen till varför så många svenskar väljer denna typ av låneform. Det är snabbt och det är behändigt, även om det kostar lite så väger fördelarna betydligt bättre än nackdelarna.

Det finns tillfällen då snabba pengar är ett krav för en låntagare, allt från att man hittar något på Blocket till att något oväntat dyker upp. Ofta är det under dygnets senare timmar som t.ex. kvällen och då har vanliga banker vanligtvis stängt. Helgen är också den period i veckan där det mesta av de oväntade saker dyker upp och då håller alla vanliga storbanker stängt.

Enda sättet att kunna låna pengar snabbt under kvällar och helger är via SMSlån som betalar ut direkt till ens konto. Tyvärr finns där inte så många andra alternativ för någon som behöver pengar snabbt.

 

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

BankerUtbetalningstider
Visa fler snabblån

 

Detta krävs för att få ut ett lån direkt

Då långivarna inte använder sig av Swish än så finns där en del tekniska krav för att ut betalningen ska kunna hamna direkt på kontot under kvällar och helger. Vi vet inte än om långivarna kommer tillämpa Swish i sina utbetalningssystem, men förhoppningsvis är det något som vi kommer se i framtiden.

  • Samma bank – Att du väljer en långivare som använder sig av exakt samma bank som dig själv är absolut det viktigaste i det hela. Vill du kunna få ut smslånet direkt på kontot inom 20 minuter så är detta det viktigaste för annars kommer du få vänta tills nästa bankdag, vilket är nästa vardag. Lånar du en lördag så kommer pengarna vara på kontot på måndag morgon. Vissa långivare använder sig av två banker så var noga med att kolla alla långivare ordentligt.
  • Kontorstider – Långivarna har tyvärr inte öppet 24/7 som vi alla hade velat se och därför är det extra viktigt att ta ett smslån direkt under kontorstid. De flesta långivare har inte automatiskt utbetalningssystem som inte kräver någon personal så det är extra viktigt att kolla upp kontorstiderna innan man försöker ta ett smslån. Missar du kontorstiderna så kommer du med största sannolikhet att få vänta till dagen efter.
  • Var ute i god tid – Tyvärr är detta ett vanligt fel som många gör och det är att man försöker ansöka om ett lån i sista minuten. Försöker du ta ett snabblån när det bara är 5-10 minuter kvar på kontorstiden så är det definitivt ingen garanti att någon på kontoret hinner fixa låneansökan. Allt beror på hur mycket jobb som redan ligger hos långivaren och vi skulle rekommendera att man i alla fall försöker ta sitt smslån ungefär 30 minuter innan kontoret stänger. Då hinner långivaren med att processa ditt lån med direkt utbetalning i tid så att du även får ut pengarna direkt på kontot en stund senare.

 

Direkt utbetalningar fungerar till dessa banker

Tyvärr finns det inte långivare för exakt varje bank i Sverige och förhoppningsvis så kommer vi få se ett större urval av storbanker i framtiden.

Har du någon av dessa banker så finns det stor möjlighet till smslån med direkt utbetalning.

  • SEB – En av de vanligaste
  • Danske Bank – Inte lika vanlig
  • Handelsbanken – Väldigt vanlig
  • Nordea – Relativt vanlig
  • Swedbank – Också väldigt vanlig
Har du inte någon av dessa banker ovanför så finns där tyvärr ingen möjlighet till att ta smslån som betalar ut direkt.

 

SMSlån som betalar ut direkt – En tjänst som efterfrågas

SMSlån som betalas ut på direkten har varit och är den typ av tjänst som efterfrågas allt mer hos våra besökare. Snabblån är en form av nödlån så det är kanske inte så konstigt att låntagaren vill kunna få ut sina pengar snabbt och kunna ha pengarna på sitt konto inom 20 minuter.

Om det är vardagar så är det oftast inte ett problem att kunna få ut sina pengar så sent som 22:00 på kvällen, däremot så kan där uppstå lite problem på helgen. Lördag är oftast enkelt att kunna få sitt lån utbetalt direkt på kontot så sent som 20:00, medans söndagar är betydligt sämre då öppettiderna är sämre.

Vi på alltomsnabblån.se ser att allt fler långivare är intresserade av att kunna erbjuda denna typ av lånetjänst. Vi tror i framtiden att det kommer bli betydligt enklare att kunna ta ett smslån på kvällar och helger då tjänsten Swish har börjat rullas ut igen till företag. Förhoppningsvis finns det möjlighet för långivarna att kunna dra nytta av denna typ direkt betalningstjänst.

Vi är övertygade om att smslån som betalar ut direkt är en lånetjänst som kommer växa betydligt mer och redan nu så finns det ett stort antal lånegivare som erbjuder väldigt generösa öppettider samt använder sig av flera storbanker .

 

Exempel på när det är bra att ta ett SMSlån direkt

Det finns flera bra anledningar till varför det är en bra idé att ta ett smslån omgående, men smslån i sig borde alltid ses som en nödsituation på grund av de höga kostnaderna. Vi har listat några anledningar när det kan vara lämpligt att ta ett smslån / snabblån med direkt utbetalning.

Kyl eller frysskåp

Kanske går kylen eller kylskåpet i sönder under helgen, då är det extra viktigt att köpa ett nytt omgående så man kan rädda alla sina kyl / frysvaror. Genom att rädda alla kyl / frysvaror så sparar man en hel del pengar och man kan enkelt spara in avgiften för smslånet.

Resor

Resor eller sistaminutenresor är också en sådan sak som är väldigt vanligt när det kommer till snabblån. Ofta sitter man en kväll eller helg och kollar på resor när det helt plötsligt dyker upp en billig resa. Med resor gäller det att slå till snabbt för att undvika att någon annan tar resan eller att resan går upp i pris och då lämpar sig smslån med direkt utbetalning bäst.

Blocket / Trader

Att man hittar något på nätauktionssidor som man verkligen vill ha är också en klassiker som många nog har fått uppleva. När man väl hittar något som man har velat har länge och som dessutom är billigt så saknar man pengarna. Här är ett smslån med direkt utbetalning till kontot oslagbart.

 

Swish – ett framtida alternativ till snabba lån?

Swish är en sådan fantastiskt tjänst som kom för ett par år sedan och har helt revolutionerat sättet på hur människor betalar / gör överföringar till varandra. Det som gör Swish extra unikt är att överföringar fungerar i realtid och är inte bundet till att sändare och mottagare måste ha samma bank för att det ska fungera.

Från ett bank perspektiv så har detta varit väldigt svårt att tillämpa och det dröjde ett par år innan nästan alla svenska banker stödde just denna direktöverföring. Företag hade från början tillgång till Swish Business, men sedan hände något allvarligt så att företagen blev av med Swish för företag. Swish behövde byggas om i grunden för just företag och idag är tjänsten öppen igen för företag.

Våran förhoppning är att långivarna vågar tillämpa just Swish för det hade helt förändrat hur direkt utbetalningar av smslån hade fungerat idag. Inga krav på att använda samma bank som är ett stort problem idag hade varit som bortblåst och bankdagar hade varit ett minne blått.

Tyvärr känner vi inte till några långivare som idag använder Swish för smslån med direkt överföring, förhoppningsvis så tittar någon långivare på denna teknik inom en snar framtid.

 

Copyright © 2017, AlltOmSnabblån.se.