Snabblån kvällar

Snabblån på kvällen – med direkt utbetalning

Det finns en anledning till varför just denna typ av lånetjänst har blivit så populär och för många unga människor är detta en väldigt uppskattad tjänst hos de olika långivarna. Ibland dyker det upp intressanta saker som man helt enkelt inte ha räknat med och då är denna typ av lånetjänst oslagbar.

Det är ingen idé att springa ner på det lokala bankkontoret efter vanlig arbetstid då de flesta kontor stänger så tidigt samt att det är ingen garanti att pengarna kommer in på direkten.

Saknar man pengar och har inte planerat i förtid så är det relativt enkelt att ansöka om sms-lån även under kvällstid. De flesta lånegivare som tillhandahåller denna typ av snabblånetjänst som betalar ut direkt på samma kväll som man ansöker har också kontorstider. Detta betyder att du inte kan komma in på långivarens hemsida och tro att du kan ansöka om lån vid 23-tiden.

De långivare / banker som har öppet längst har öppet till 22:00, men även om det är öppet till 22:00 så är det en god idé att vara ute ett tag innan kontoret stänger. De flesta långivare stänger dock någonstans mellan 20:00 – 21:00, så vill man ha några långivare att välja mellan så är dra att vara ute i god tid.

 

Ansök inte om ett SMS-lån försent på kvällen

Man vill vara ute i god tid med att ansöka om ett snabblån för annars finns risken att lånet betalas ut vid ett senare tillfälle och inte samma kväll som ansökan kommer in. Vissa långivare har dock möjligheten till att betala ut fast det är efter kontorstid och ingen personal är på plats, men det är ingen garanti.

Vi hade önskat att vi hade själva hade koll på detta i vår prisjämförelsetjänst, men tyvärr är detta inget långivarna vill skylta med. Anledningen till detta kan vara att systemet kanske går att utnyttja på något sätt, vi vet helt enkelt inte.

Man bör vara ute i god tid och gärna 1 timme innan kontoret stänger för att vara helt säker på att man får utbetalt direkt till ditt konto redan samma kväll. Oftast betalas lånen ut redan efter 20-30 minuter då arbetsbördan är så låg på kvällen.

 

Fler långivare vid tidig kväll

En annan anledning till varför man också vill undvika med att ansöka om ett sms-lån försent på kvällen är för att de flesta långivares kontorstider inte är öppna till 22:00, utan de flesta stänger igen redan vid 20:00.

Så är man ute efter att kunna komma över bra erbjudanden som nya kunder får d.v.s. räntefria sms-lån så krävs det att man är ute i god tid. Ju längre man väntar desto mindre långivare får man att välja mellan och möjligtvis så går man också miste om de bättre alternativen.

 

Låntagare och långivare måste ha samma bank

För att ens ha en chans på att få låna pengar samma kväll och att få lånet utbetalt till ditt konto så krävs det att långivaren använder sig av samma bank som man själv använder. Om du någon gång har fört över pengar från ett konto till ett annat på samma bank så har du förstått att överföringar fungerar kvällar och helger så länge det är samma bank.

Det är alltså extremt viktigt att du väljer en långivare som använder samma bank som du har för annars kommer pengarna in nästa bankdag vilket är nästa vardag.

Detta är också en av anledningarna till varför man vill vara ute i god tid på kvällen med att ansöka om ett sms-lån och det är för att inte alla långivare har samma bank som du har. Vilket betyder att alternativen blir snabbt få ju längre du väntar med att ansöka om ett lån på kvällen.

 

Så här lyckas du få en direkt utbetalning samma kväll – Snabblån

  1. Samma bank – Det viktigaste här är att välja en långivare som använder sig av samma bank som du gör för annars fungerar det inte att låna pengar samma kväll. Så har du t.ex. Handelsbanken så är det långivare med just Handelsbanken du är ute efter för att kunna få lånet direkt in på bankkontot samma kväll.
  2. Håll koll på öppettiderna – Sen måste du vara noga med att följa deras kontorstider och ansök inte om lån precis innan kontoret stänger då det inte är säkert att snabblånet betalas ut per automatik. Vissa långivare har möjligheten till att betala ut även om det inte finns någon på kontoret, men vi har ingen möjlighet till att skriva ut vilka långivare som har denna funktion. Denna funktion är inget som långivarna skyltar om. Vårat tips är att söka så fort som möjligt och gärna 30 minuter innan stängning, gärna tidigare för att vara helt säker.
Värt att påpeka är att som alltid så tar långivare alltid en kreditupplysning och de flesta gör det utan UC vilket är bra av flera anledningar. Läs mer om lån utan UC. Sedan går det inte att ta nya sms-lån när man har skulder hos Kronofogden, men har du endast någon betalningsanmärkning så finns där långivare som accepterar det så länge den personliga ekonomin är god.

Copyright © 2017, AlltOmSnabblån.se.