Jämför SMS-lån

Jämför långivare inom snabblån

I våran jämförelsetjänst för SMS-lån / snabblån kan du jämföra alla långivare i Sverige och vi jobbar ständigt med att hålla jämförelsetjänsten uppdaterad med nya långivare. Genom jämförelsetjänsten får du tillgång till alla långivare som erbjuder SMS-lån, men också möjligheten till att kunna filtrera SMS-lån på t.ex. räntefria, utan UC, 18 år med mera.

Just nu har du möjligheten att filtrera SMS-lån på dessa kriterier.

Nya filtreringsmöjligheter dyker upp i framtiden och detta är bara ett axplock på vad som är tillgängligt. Har du något önskemål så kan du alltid kontakta oss eller om du har någon fråga på tjänsten.

 

Jämföra lån är det smartaste och bästa du kan göra

Det bästa man kan göra innan man försöker ta ett SMS-lån / snabblån är att försöka jämföra de olika långivarna på marknaden. Det kan skilja sig väldigt mycket i pris hos flera långivare, men även hur tjänsten är utformad d.v.s. hur enkel och snabb tjänsten är.

Flera långivare erbjuder direkt utbetalning både kvällar och helger, medans andra bara har möjligheten till utbetalning nästa bankdag. Så även om inte priset kanske är den viktigaste faktorn för dig vid ett tillfälligt lån så kanske det är andra finesser / funktioner som du hellre efterfrågar.

De flesta långivare inom SMS-lån använder inte UC vid kreditupplysningen och det är till stor fördel för dig som verkligen inte vill att snabblånen ska synas vid framtida kreditupplysningar så som t.ex. tecknande av nytt mobilabonnemang eller när det är dags för ett vanligt privatlån. Det är dock inte alla som erbjuder kreditupplysning utan UC, därför finns möjligheten till att sortera bort dessa långivare.

 

Jämför långivare med direkt utbetalning

De flesta som ansöker om ett SMS-lån / snabblån vill ändå kunna ha tillgång till pengarna nästan omgående och för att det ska bli möjligt så måste man välja en långivare som använder samma bank som du själv. Med rätt bank kan långivaren i princip göra en direkt överföring på minuten, men för att det ska fungera så måste långivaren använda samma bank som låntagaren.

Om du någon gång har fört över pengar till någon och som har en annan bank så har du nog märkt att det ibland tar en bankdag för att pengarna ska överföras. Om du däremot gör överföring inom samma bank så sker överföringen direkt utan någon som helst fördröjning. Det är också därför som det är viktigt att välja en långivare som har stöd för just din bank vilket du kan filtrera i jämförelsetjänsten.

SMS-lån helg och kvällar

Har du planer på att ta ett SMS-lån redan samma kväll eller på helgen så ställer det ytterligare krav på långivaren. Det är nämligen inte alla långivare som håller öppet på helgen och även öppettiderna på kvällen eller helgen gör skillnad.

Om du verkligen vill ta ett SMS-lån under kvällen eller på helgen så måste du göra låneansökan under öppettiderna då de flesta långivare endast betalar ut under kontorstiderna. Det finns långivare som betalar ut per automatik men det är väldigt ovanligt.

Du har i alla fall möjlighet till att jämföra snabblån / långivare som har öppet kvällstid och även helger. Öppettiderna finns i en av kolumnerna i jämförelseresultatet.

 

Smart lånejämförelse på AlltOmSnabblån.se

Vi jobbar ständigt med att förbättra tjänsten och vi försöker alltid förbättra samt göra jämförelsen så pedagogisk som möjligt. Det ska vara enkelt att förstå även om man inte har full koll på vad de olika räntorna innebär, men vi rekommenderar ändå att läsa igenom våra alla våra guider på ämnet för att få en bättre förståelse innan lånet tecknas.

Idag är det extremt enkelt att ta ett mindre lån i någon form av snabblån och det har aldrig varit så enkelt som det är idag. Snabblånebranschen har kommit väldigt långt sen 2006 då det slog igenom och äntligen har vi blivit av med nästan alla skojarföretag. Långivare som inte sköter sig eller har ett väldigt dåligt rykte tas omedelbart bort från våran jämförelsetjänst då vi vill hålla så hög kvalité som möjligt.

Är du en ny till snabblånebranschen så är det framförallt gynnsamt för dig då många SMS-lån är räntefria och ibland även helt avgiftsfria för nya kunder. Bättre deal än så är svårt att få när det kommer till snabblån.

Du måste ändå tänka dig för innan du tar ditt SMS-lån eller snabblån som det ibland kallas för, då det är väldig viktigt att du har möjligheten till att betala tillbaka. Ibland är det väldigt korta återbetalningsperioder och då gäller det att betala i tid. Framförallt när det kommer till räntefria SMS-lån, vilket går från räntefritt till hög ränta ifall räkningarna inte betalas.

Ta aldrig lån för att lösa andra lån eller krediter, det slutar nästan aldrig bra och det är svårt att ta sig ur spiralen. Ta inte heller SMS-lån för att köpa helt onödiga prylar eller upplevelser, det mesta kan man vänta med tills att ekonomin är bättre.

 

Kontokredit / onlinekredit kan vara ett alternativ för många

Sen SMS-lån introducerades så har snabblånebranschen utvecklats något enormt och de sista 4 åren så har branschen verkligen mognat. Med mognad så kommer det nya innovationer och förbättrade tjänster.

En ny typ av låneform har på senare tid blivit väldigt populär hos många låntagare då det är ett flexiblare alternativ till vanliga SMS-lån. Lånar man ofta mindre belopp så är också denna låneformen bättre.

Låneformen vi pratar om är Kontokredit på nätet / app.

Läs mer om kontokredit

Det är gratis att ansöka om och krediten kostar inget så länge den ligger vilandes. Du får själva bestämma belopp som du vill ta ut från kontokrediten, vilket i sig är väldigt flexibelt. Återbetalningsperioden är väldigt flexibel också och när du har betalat tillbaka krediten så kan du låna av den igen.

Så länge du lånar och betalar tillbaka så fylls krediten upp igen och detta betyder att du bara behöver ta en kreditupplysning vilket är bra då för många upplysningar kan skada din kreditvärdighet.

Detta är inte ett kreditkort utan en tjänst via webbportal eller mobilapp där du för över pengarna till ditt egna bankkonto.

 

Frågor kring våran jämförelsetjänst eller andra vanliga frågor

Ibland dyker det upp allmänna frågor eller frågor om specifika saker på hemsidan som t.ex. jämförelsen för SMS-lån och har du en fråga så kan du alltid kontakt oss på länken nedan.

Gå till kontaktformulär

Copyright © 2017, AlltOmSnabblån.se.