Ta ett snabblån en fredagskväll?

Det finns olika anledningar till varför man skulle vilja ta ett snabblån en fredagskväll och för att man ska kunna lyckas med det så krävs det att man följer vissa saker för att det ens ska fungera. Ju senare det är på fredagskvällen, desto svårare blir det och mycket hänger på vilken bank du använder samt hur mycket klockan är.

Vi har alla kontorsöppettider eller utbetalningstider registrerade för våra långivare av just denna anledning. Det viktigaste för att kunna ta ett snabblån på kvällen är att kunna hitta en långivare som har öppet på fredagskvällen, men också att de erbjuder direkt utbetalning till just den banken du använder.

Om klockan är efter 21:00 så kan du sluta läsa för då är det försent för att kunna få till ett snabblån överhuvudtaget. De långivare som erbjuder utbetalning kvällar stänger redan klockan 21:00 och de betalar inte ut lån efter att kontoret har stängt.

 

Klockan är mellan 18:00 och  20:30 – Då finns det fortfarande chans till ett lån

Det viktiga nu är att hitta en långivare som erbjuder direkt utbetalning under dessa tider och just nu är tiden din värsta fiende. Det första du behöver få koll på är vilka långivare som erbjuder direkt utbetalning till samma bank som du själv använder. Anledningen till detta är för att det inte finns några bryttider under kvällar då pengarna överförs mellan två olika banker.

I stället behöver du hitta en långivare som gör direkt utbetalningar till din bank då överföringar inom samma bank görs direkt utan någon fördröjning överhuvudtaget.

Sedan behöver du hitta en långivare som har kontorsöppet nu och som inte stänger den närmsta 30 minuterna. Ju närmre tiden är innan kontoret stänger desto större chans är det att lånet inte hinner beviljas innan personalen går för dagen. Faktum är att det inte alls är speciellt säkert att få ett lån beviljat om låneansökan kommer in 30 minuter innan kontoret stänger.

Det bästa är om du gör din låneansökan 1 – 2 timmar innan kontoret stänger, för då har du en ärlig chans att kunna få lånet utbetalt under kvällen.

Det kan vara värt att nämna att det inte är någon garanti på något sätt att lånet betalas ut på kvällen. Detta är inget som de flesta långivare kan garantera, men sannolikheten för att du ska kunna låna på kvällen ökar avsevärt om du skickar in 1 – 2 timmar innan stängning. Många långivare skyltar också med att de erbjuder snabba granskningar av låneansökningar.

 

Långivare – Nordea

Långivare – SEB

 

Det är lite tabu med snabblån under kvällar

Det är fortfarande lite tabu med snabblån under kvällar då många tror att de flesta lånar under kvällar och helger för att sedan festa upp hela lånet. Men även då personer som lånar i onyktert tillstånd för att sedan spela upp pengarna på onlinespel.

De flesta som tar ett snabblån genom Allt om Snabblån gör det under dagen och det är ganska svårt att få till ett lån sent på kvällen. Efter 20:00 – 21:00 så finns där inga lånegivare som erbjuder snabblån överhuvudtaget och efter kontorsöppettiderna så betalar inte långivarna ut några lån.

I stället så kommer lånet att betalas ut nästa gång där finns personal på kontoret och om din låneansökan inte hinner betalas ut på fredagskvällen så är chansen stor att den i stället betalas ut på lördagen. Många långivare som erbjuder direkt utbetalning har även öppet under lördagen och är det inom samma bank så kommer även överföringen göras på helgen.

Tänk dig för innan du tar ett snabblån under fredagskvällen

Det är givetvis upp till var och en om de vill låna överhuvudtaget, men det är alltid en bra idé att funderar vad egentligen lånet ska spenderas på. Är det ett impulslån så är det oftast aldrig en bra idé att ta någon lån överhuvudtaget.

Frestelser kan ibland vara väldigt svårt att motstå t.ex. kompisar som vill att man ska hänga med ut på helgen för att festa. Att bränna ett snabblån / SMS-lån för att ha råd med att dricka ute på puben är alltid en jättedålig idé. Det är redan väldigt dyrt att festa loss ute på krogen och med et dyrt lån på det så blir kvällen extra dyr.

Tänk på att alla lån ska betalas tillbaka någon gång, hur du än gör så ska pengarna tillbaka någon gång. Att hamna i skuld för att var tvungen att festa är aldrig en rolig grej och är ofta något som man ångrar väldigt snabbt.

Copyright © 2017, AlltOmSnabblån.se.