Ta ett snabblån på natten?

Går det att ta ett snabblån under natten?

Det tillhör inte vanligheterna att ett långivare betalar ut något lån under natten och vi på Allt om Snabblån har ingen kännedom kring någon långivare som betalar ut under natten. Allt tyder på att långivare endast betalar ut pengar under kontorsöppettiderna som vi känner till.

Vi har dock hört rykten om att där finns långivare som betalar ut även utanför kontorsöppettiderna, men mycket mer än så vet vi tyvärr inte. Troligtvis är det endast rykten och om en långivare skulle betala ut under natten så gäller det endast små lånebelopp då risken är för stor att ett sådant system skulle blir utnyttjat. Finns det då inte personal på plats som kan stoppa det så är risken alldeles för stor.

 

Svar på låneansökan får man oftast 24 timmar om dygnet

När man gör en låneansökan hos någon långivare inom snabb så får man oftast ett svar direkt på skärmen, men detta svar är endast preliminärt. Det preliminära svart stämmer dock nästan alltid så om du har fått ett preliminärt positivt svar så gäller det oftast.

Utbetalningen av lånet kommer göra så fort som där finns personal på kontoret igen och är det under helgen så finns där också möjligheter då vissa långivare har öppettider även under helgen. Du kan till och med få en utbetalning på helgen om du har valt rätt långivare som stödjer direkt utbetalning samt att de använder samma bank som du själv använder.

Vill du veta mer om direkt utbetalning på helger så kan du läsa mer om det på länkarna nedan.

 

Om låneansökan görs på natten

Om du gör din låneansökan på natten i tron om att lånet ska betalas ut direkt så kommer du få vänta till nästkommande vardag eller dag. I vissa fall erbjuder långivarna direkt utbetalning på helgen, läs mer om det ovan.

Är det inte direkt utbetalning så kommer överföringen göras efter de bryttider som bankerna använder sig av. Men om låneansökan kommer in på natten så kommer överföringen göras någon gång under förmiddagen till ditt konto. Lite beroende på vilken bank du använder.

Copyright © 2017, AlltOmSnabblån.se.