Viaconto

Viaconto är ett stort kreditbolag som finns i flera länder med goda kundrecensioner, bland annat finns Viaconto i Storbritannien, Lettland, Polen, Litauen och nu även Sverige. Viaconto erbjuder lånebeloppe 500 – 10 000 kronor med en löptid på 30 – 90 dagar.

Fördelar

 • Utan UC
 • Godkänner betalningsanmärkningar
 • Räntefria lån för nya kunder
 • Inga avgifter förutom ränta

Nackdelar

 • Inga

Villkor

Lånevillkoren hos Viaconto

 • Utan UC.
 • Godtar betalningsanmärkningar. Max 2 stycken senaste 24 månaderna.
 • Folkbokförd i Sverige.
 • Åldersgräns 18 år.
 • Inkomstkravet prövas individuellt d.v.s. lånebeloppet vägs emot årsinkomsten.
 • Svenskt bankkonto.

Legitimering kommer sker via BankID eller inskickad ID-handling.

Utbetalningstider

Utbetalningstider

Direkt utbetalning

Direkt utbetalning till personer som har Nordea, även på helger under kontorsöppettider.

Övriga banker

Utbetalningen sker under samma dag om låneansökan kommer in och blir godkänd innan klockan 13:30 så skicka in i tid. Annars betalar lånet nästkommande vardag.

Kundtjänst

Telefon: 075 75 75 023

 • Vardagar 08:30 – 17:00
 • Lördagar 10:00 – 16:00
 • Söndagar stängt

ViaConto Sweden AB
Holländargatan 27
113 59 Stockholm
Organisationsnummer: 556819-6041

 

Viaconto – Ett stort och populärt kreditbolag i flera länder

Viaconto är inte direkt en nybörjare när det kommer till utlåning och faktum är att Viaconto har funnits länge på marknaden utanför Sverige i bland annat Storbritannien, Polen, Litauen, Lettland samt Spanien. Tittar vi på kundrecensioner runt om på olika betyghemsidor så ser vi snabbt att Viaconto är en mycket omtyckt långivare i Sverige och även utlandet.

Faktum är att Viaconto erbjuder väldigt förmånliga snabblån och för nya kunder kan du låna upp till 6 000 kronor helt räntefritt under 30 dagar. Detta är ett mycket bra erbjudande som väldigt få långivare kan matcha och för mindre långivare är det omöjligt att kunna erbjuda detta.

Även lånevillkoren hos Viaconto är förmånliga på så sätt att de tillåter betalningsanmärkningar så länge det är max 2 registrerade senaste 24 månaderna. De tar inte heller någon kreditupplysning genom UC och i stället gör de sin kreditupplysning genom Creditsafe.

Priserna för snabblånen hos Viaconto är inte billigast på marknaden, men de är långt ifrån det dyraste som finns på marknaden. Till Viacontos försvar så kan man inte erbjuda det lägsta priset men så enkla lånevillkor och dessutom erbjuder de räntefritt lån 500 – 6 000 kronor till nya kunder.

Viaconto erbjuder också direkt utbetalning till kunder som använder Nordea och detta gäller även på helger. Vi känner dock att det kunde varit lite bättre d.v.s. ett bredare samarbete med flera svenska storbanker så som t.ex. Swedbank eller Handelsbanken. Förhoppningsvis kommer Viaconto att samarbeta med flera storbanker i framtiden.

 

Vårt omdöme av Viaconto

Enligt oss ligger Viaconto i toppen med de bästa långivarna inom snabblån och det är inte många långivare i branschen som erbjuder det som Viaconto gör. Inte ens i närheten. Räntefria lån för nya kunder blir också allt mer ovanligt och att Viaconto erbjuder räntefritt upp till 6 000 kr under 30 dagar är väldigt ovanligt. Dessutom är det utan UC samt att de tar emot personer med betalningsanmärkningar.

Ett stort plus är att deras lånetjänst är väldigt lättnavigerad och mesta av informationen kring lånen på hemsidan är väldigt lätt hittat med några få knapptryck. Nedan hittar du våran lista över positiva samt negativa saker med Viaconto.

Det positiva med Viaconto:

Det negativa:

 • Inte det billigaste på marknaden men långt ifrån det dyraste.
 • Löptiden för de högre lånebeloppen kunde varit lite längre så som t.ex. upp till 6 månader.

Vi kan varmt rekommendera Viaconto för den som är ute efter ett räntefritt lån som förstakund men även för personer som bara är ute efter att ta ett kort snabblån. Vi är övertygade om att du kommer bli nöjd med din låneupplevelse hos Viaconto.

Copyright © 2017, AlltOmSnabblån.se.