Zmarta

Zmarta är så mycket mer än bara en låneförmedlare och faktum är att de erbjuder flera olika jämförelsetjänster som försäkringar, kreditkort samt sparande. Zmarta erbjuder låneförmedling på belopp mellan 1 000 – 500 000 kronor med en inviduell ränta på 3,25% – 18,15%.

Fördelar

 • Väldigt bra lånevillkor
 • Ägare som Freedom Finance
 • Erbjuder andra jämförelsetjänster
 • Bra kundsupport – Live chat

Nackdelar

 • Lite otydlig hemsida
 • Kundtjänst stängt helger

Villkor

Zmarta erbjuder flera bra tjänster och i denna recensionen så koncentrerar vi oss på låneförmedlingen. Villkoren hos Zmarta är väldigt bra jämfört med andra låneförmedlare.

 • Åldersgränsen är 18 år.
 • Folkbokförd i Sverige.
 • Deklarerad inkomst på minst 100 000 kronor om året.

Legitimering görs med underskrift.

Kundtjänst

Telefon: 0771-47 48 49

 • Vardagar 09:00 – 17:00
 • Lördagar stängt
 • Söndagar stängt

Freedom Finance Kreditservice AB
Polisgatan 4
Box 1068
262 21 Ängelholm

 

Zmarta med flera finansiella jämförelsetjänster

Zmarta är en av Sveriges största låneförmedlare och erbjuder flera väldigt bra finansiella jämförelsetjänster till sina kunder. De olika jämförelsetjänster som Zmarta erbjuder är låneförmedling, jämför försäkringar, jämförelse av kreditkort och sparande.

Zmarta erbjuder huvudsakligen låneförmedling och det är också där som Zmarta verkligen skiner. Lånevillkoren hos Zmarta är relativt generösa jämfört med många andra låneförmedlare.

Vi gillar speciellt att det går att låna så lite som 1 000 kronor och som högst 500 000 kronor. Det är framförallt bra att de ger möjligheten att även kunna erbjuda låneförmedling till mindre privatlån. Det är inte alla personer som behöver ta lån på 10 000 – 20 000 kronor som minimum, därför är det bra att de även erbjuder de lägre beloppen.

Högsta individuella räntan hos Zmarta ligger bara på 18,5% som är betydligt lägre än andra låneförmedlare.

 

Lång erfarenhet på lånemarknaden i Sverige

Zmarta har väldigt bra erfarenhet när det kommer till låneförmedling i Sverige och faktum är att Zmarta har i dagsläget erbjudit lån till över 1 miljon nöjda kunder.

Även en snabbkoll på TrustPilot vittnar om att de flesta kunder är väldigt nöjda med den tjänst som erbjuds.

Zmarta har ett stort nätverk av samarbeten med olika låneinstitut och banker. Några av deras samarbetspartners inkluderar Ikano Bank, Forex, Santanderm Marginalen Bank, Bigbank, Collector Bank med flera.

Faktum är att Zmarta kontaktar över 20 olika långivare när du gör din ansökan och inom 24 timmar så har du fått tillgång till alla låneerbjudanden från långivarna.

 

Zmarta erbjuder även utgiftsskydd ifall ett inkomst bortfall inträffar – Tillvalstjänst

Det är alltid kul att se när långivare / låneförmedlare tänker utanför lådan och det är bra att det tas fram alternativa tjänster.

Utgiftsskyddet skyddar emot situationer som kan hända vem som helst egentligen och det kan vara att man blir allvarligt sjuk eller blir av med jobbet, vilket då påverkar inkomsten negativt. Det är då Zmarta’s utgiftsskydd börjar sättas in för att stötta upp inkomstbortfallet.

Kostnaden för denna typ av tjänst är så klart inte gratis, men det är inte heller någon enorm kostnad.

Om du är intresserad av denna typ av tjänst så var noga med att kolla med ditt egna försäkringsbolag först, då denna typ av skydd ibland ingår i hemförsäkringar. Det är onödigt att betala dubbelt för samma typ av skydd / försäkring.

 

Spana in Zmarta’s andra jämförelsetjänster

Zmarta har ett par andra jämförelsetjänster på sin hemsida och de flesta är helt gratis att använda. De kräver inte heller någon registrering / ansökning för att användas så passa på att spana in deras andra tjänster.

Du kan jämföra allt från bilförsäkringar till hemförsäkringar och du kan även jämföra kreditkort ute efter vad du själv efterfrågar. Kanske vill du ha låg ränta eller låga utgifter utomlands. Kanske ska det ingå reseförsäkring när du reser utomlands med mera.

Copyright © 2017, AlltOmSnabblån.se.